Αιχμηρή απάντηση Παναθηναϊκού στις κατταγγελίες του ΟΣΦΠ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

 
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στις δηλώσεις των αδερφών Αγγελόπουλου και τονίζει ότι ο ...
κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα στον πέμπτο τελικό. 
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ
"Για μια ακόμη χρονιά αισθανόμαστε ότι είμαστε θεατές στο ίδιο κακοφτιαγμένο σενάριο που δημιουργούν οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός κάθε χρόνο, πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος.
Φέτος ξεπέρασαν κάθε όριο καθώς έβαλαν στο «παιχνίδι» τους και την Εθνική ομάδα, εκβιάζοντας ουσιαστικά και δημιουργώντας «πολεμικό κλίμα» σε όλη τη διάρκεια της σειράς των τελικών. Πιστέψαμε ότι θα είχαν κάποια όρια, όπως όλοι οι άνθρωποι. Λάθος μας…
Ούτε η πλέον νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να συλλάβει αυτό το σενάριο που έρχεται να προστεθεί ως ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της λάσπης που εκτοξεύουν διαρκώς προς πάσα κατεύθυνση.
Τόσο καιρό, άνευ λόγου κι αιτίας και με μόνο σκοπό είτε να δικαιολογήσουν τις όποιες αδυναμίες τους είτε να γίνουν αρεστοί στον κόσμο τους, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα έχοντας επιλέξει το δρόμο της στοχοποίησης παραγόντων, αθλητών, διαιτητών, Ομοσπονδιών, ΚΑΕ, της διαστρέβλωσης της αλήθειας και της λασπολογίας με αποτέλεσμα να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα.
Τα αποτελέσματα τα έχουμε δει: Δύο φορές δεν ολοκληρώθηκαν οι τελικοί καθώς το ΣΕΦ μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ενώ και φέτος, στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών, υπήρξε επίθεση στα μέλη της αποστολής μας μετά το τέλος της αναμέτρησης.
Παρεμπιπτόντως ακόμα περιμένουμε τους δύο Εισαγγελείς που βρέθηκαν στο ΣΕΦ το βράδυ της Κυριακής να μας πουν τι… συνέβη κι έγινε επίθεση στην αποστολή της ομάδας μας.
Κι ολ’ αυτά ενώ η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός διατυμπανίζει το… ήθος της όταν διαρκώς δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα επιδιώκοντας να δημιουργήσει συνθήκες διάλυσης ώστε να δικαιολογήσει την «πολιτική» της.
Βεβαίως… βρίσκουν και τα κάνουν. Όταν δεν έχουν τιμωρηθεί ούτε μία φορά για όσα έχουν πει, για όσους έχουν θίξει, προσβάλλει και διαβάλλει τότε γιατί να μην επιμένουν; Πετούν τη λάσπη τους ανενόχλητοι και φανατίζουν τον κόσμο. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η απόφαση- σκάνδαλο της ΕΦΙΠ που αθώωσε τον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο για το βίντεο όπου εμφανίστηκε να κάνει άσεμνη χειρονομία σε βάρος της ομάδας μας.
Ζητούμε από τις Αρμόδιες Αρχές να δώσουν ένα τέλος σ’ αυτό το… επικίνδυνο σόου της διοίκησης του Ολυμπιακού. Τα όποια επιχειρήματά τους προκαλούν το δημόσιο αίσθημα καθώς είναι ανυπόστατα και ψευδή.
Ταυτόχρονα είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όπως και στις πρώτες δύο αναμετρήσεις, θα αγνοήσει παντελώς τις προκλήσεις των αντιπάλων μας και θα στηρίξει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις". ΝΟΟΖ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks