Με γκολ του Κουτσοσπύρου 1-0 ο Αιγινιακός την Κέρκυρα

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αδιάφορη νίκη για Αιγινιακό, 1-0 την Κέρκυρα | onsports.grΚανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε στην αναμέτρηση του Αιγινιακού με την Κέρκυρα με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με 1-0.Με την Κέρκυρα να ...έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική, η τελευταία της αναμέτρηση για τα play-off ήταν τυπικής διαδικασίας στην έδρα του Αιγινιακού.
Έτσι, με το κίνητρο να είναι χαμηλό, η ομάδα της Πιερίας πήρε σημαντική νίκη ψυχολογίας με 1-0 κλείνοντας θετικά την προσπάθειά της στα play-off, για να τερματίσει στην 6η θέση της ειδικής βαθμολογίας.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε από τον Κουτσοσπύρο στο 36’ το οποίο αποδείχθηκε και αρκετό για να της δώσει το τρίποντο.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λιόλιος): Μπαϊμάκης, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Ζούρκος, Φαμπίνιο (30' Λ. Αχαλινόπουλος), Πέντα, Δεμηρτζόγλου (58' Γκέσιος), Λαζαρίδης, Κυνηγόπουλος (53' Κ. Αχαλινόπουλος), Κουτσοσπύρος
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκίνης, Καραγιαννίδης, Παππάς, Αρμένης, Γκόμες, Κουλούρης (46' Μπέριαν), Κρητικός, Ανδρεόπουλος (63' Ελληνίδης), Γυφτοκώστας, Γεωργακόπουλος, Σουάνης (46' Κόντος)
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks