Παναθηναϊκός: Φήμες για Νίνη

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Παναθηναϊκός: Φήμες για Νίνη | onsports.gr
Έντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ωρών, σύμφωνα με την οποία ο Παναθηναϊκός εξετάζει τα δεδομένα για την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη.
Ο Έλληνας ...
μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Πάρμα, ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να μην πάρει πολλές ευκαιρίες, ενώ στα τελευταία ματς ήταν εκτός αποστολής του «Δικέφαλου του Βορρά».
Παναθηναϊκός: Φήμες για Νίνη | onsports.grΣύμφωνα με τις πληροφορίες από την «Νύμφη του Θερμαϊκού», ο διεθνής άσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους», ενώ θεωρείται δύσκολο να επιστρέψει στην Πάρμα, η οποία θα προσπαθήσει να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, είτε με μεταγραφή, είτε με νέο δανεισμό.
Κάπου… εκεί μπαίνει ο Παναθηναϊκός, μια και σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο επιστροφής του νεαρού ποδοσφαιριστή, αν και από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το συγκεκριμένο σενάριο.Συντάκτης: Onsports Team

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks