ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού 
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση επιθετικού, εξετάζοντας διάφορες λύσεις από την ξένη αγορά, θέλοντας να καταλήξει στην καλύτερη περίπτωση. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν εντάξει στη μετεγγραφική τους λίστα το....
όνομα του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ο 25χρονος επιθετικός της Χέρενφεν έχει σημειώσει συνολικά 53 γκολ με την ολλανδική ομάδα, την τελευταία διετία. Οι Ολλανδοί αξιώνουν δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη.
Ένα ακόμα όνομα που έχει μπει στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και αυτό του Πελέ της Φέγενορντ. Ο Ιταλός επιθετικός εξετάζεται από τον Μίτσελ, όπως και άλλες περιπτώσεις. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους» και απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις, για να τελειώσει και τυπικά το θέμα.
Από εκεί και πέρα, σύντομα αναμένεται να τελειώσει και η υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, ενώ ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές με τον Πάπε Ντιόπ. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία και να τελειώσει και αυτή η μετεγγραφή.

Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks