Αιγινιακός: Αλλαγή τακτικής από Νιώπα

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

 
Τα σενάρια που κυοφορούνταν εδώ και καιρό στην Πιερία αποκτούν πλέον σάρκα και οστά. Ήταν κοινό μυστικό ότι οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες. Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο, για να τεθεί το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας ομάδας στην ....περιοχή!
Ο Γιάννης Νιώπας ανέλυσε τις σκέψεις του μέσω του «Μ»: «Θέλω να δώσω πιο πολλά στο κομμάτι των ακαδημιών. Ο απώτερος σκοπός μου είναι αυτός. Αν ο Αιγινιακός αλλάξει έδρα, αυτό θα εξαρτηθεί από τις επόμενες μέρες.
Θα αποφασίσω από κοινού με τον Γιώργο Καρανικόλα και δυο-τρεις ακόμη φίλους μου. Θέλουμε να δούμε τι θα κάνουμε. Να σκεφτούμε… Μία καλή ομάδα ή μία καλή ακαδημία; Δεν με κούρασε ο Αιγινιακός. Είναι αλήθεια όμως ότι με κούρασαν μερικά πράγματα και σκεφτόμαστε να αλλάξουμε τακτική.  Ίσως αυτό το ?μπάσιμο? ή η ?συγχώνευση? με τον Πιερικό, να είναι ένα από αυτά. Θα δούμε πώς θα καταλήξει. Ίσως ωστόσο μας βοηθήσει περισσότερο. Είναι λίγο πρώιμα όμως όλα αυτά.  Πάντως, είναι κρίμα μία ομάδα, όπως ο Αιγινιακός, να της λείπει κάτι, δηλαδή η φανέλα, για να κάνει το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι η Πιερία έχει τόσα πολλά ταλέντα.  Όπως για παράδειγμα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ήταν στο γήπεδο. Μπορούμε να γεμίσουμε όλες τις ομάδες της Πιερίας. Τώρα, το πόσο γρήγορα θα το εφαρμόσουμε αυτό, δεν ξέρω. Δεν το βλέπουν όλοι με καλό μάτι.  Ο Αιγινιακός δεν θα σταματήσει να υφίσταται. Θα δούμε πώς θα δώσουμε τις προτεραιότητες. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Θέλουμε εξάλλου να συζητηθούν κι άλλα πράγματα».
http://pieriasport.blogspot.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks