Δεν «Χ»άρηκε κανείς στο Αιγίνιο - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΗΡΑ...

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

21.05.2014 Αθλητισμός

Με 9 παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι
Το τελικό 2-2 δεν αφήνει ουσιαστικά κανέναν ευχαριστημένο από το ματς του Αιγνίου, καθώς, τόσο ο Αιγινιακός όσο και ο Ηρακλής, έμειναν μακριά από την κορυφή βλέποντας τις πιθανότητές τους να πλασαριστούν στην....
πρώτη τριάδα να λιγοστεύουν.
Πλέον η ομάδα της Πιερίας έχει 13 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον «Γηραιό».
Στο πρώτο μέρος ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία με τον Αιγινιακό να δυσκολεύεται να κρατήσει την μπάλα, αλλά τόσο τον Τόλιο, όσο και τον Χουάντερσον να μην έχουν απειληθεί ιδιαίτερα.
Έτσι, για να μπει το πρώτο γκολ χρειάστηκε η απροσεξία του πορτιέρο των γηπεδούχων όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά από γύρισμα του Ζούρκου δεν υπολόγισε καλά και η μπάλα πέρασε πάνω από το πόδι του, στην προσπάθειά του να την κοντρολάρει, καταλήγοντας στα δίχτυα.
Όμως το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 48’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Πουρτουλίδης και στο 62’ ο Αιγινιακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα ισοφαρίζοντας με αυτογκόλ από τον Κοντέοντα σε 1-1.
Η απάντηση από τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου δεν άργησε και στο 66’ ο Τσιλιανίδης ύστερα από την μπαλιά του Τάι έκανε το πλασέ δίνοντας ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα δεν πανηγύρισε το γκολ, καθώς αγωνιζόταν στον Αιγινιακό στο παρελθόν.
Έτσι, το ματς έφτασε στο 87’ όπου ο Κουτσοσπύρος με κοντινό πλασέ έγραψε το τελικό 2-2.
Όμως ο σκόρερ αντί να πανηγυρίσει, πήγε μπροστά στον Χουάντερσον που διαμαρτυρόταν για οφσάιντ. Ο δεύτερος κινήθηκε να τον χτυπήσει με το κεφάλι, με τον άσο των γηπεδούχων να πέφτει κάτω και τον Βραζιλιάνο πορτιέρο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Έτσι, ο Ηρακλής τελείωσε το ματς με τον Κοντέοντα κάτω από τα γκολπόστ και το 2-2 παρέμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λιόλιος)
Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου (42' λ. τρ. Ζούρκος), Κωνσταντινίδης, Φαμπίνιο, Χατζής (50' Μανζάνο), Πέντα, Γεωργίου, Γκέσιος (57' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος)
Χουάντερσον, Τάι (77' Ζάχορα), Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Ματσούκας, Τσιλιανίδης (86' Κουρδάκης), Σκόρτσα (55' Παληγεώργος).

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks