ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0 , αιτία διαζυγίου με τον Διαμαντόπουλο - Φήμες φέρουν ώς αντικαταστάτη του τον Σούλη Παπαδόπουλο

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011
Η ήττα του Πιερικού από τον Διαγόρα αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Σταύρου Διαμαντόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μακεδονίας. Ο έμπειρος προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του... στη διοίκηση της κατερινιώτικης ΠΑΕ, η οποία την έκανε αποδεκτή.

Η σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου και πλέον ο Πιερικός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν ακόμη και εντός της εβδομάδας.
ο αγώνας ΔΙΑΓΟΡΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΥ 3-0
19/3 17:19
Μετά από έξι... στείρες αγωνιστικές, ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας το παιχνίδι με τον Πιερικό με 3-0. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης οι γηπεδούχοι, έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Διαγόρα αφού μόλις στο 2' κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Αγκιρίμπα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζλάτκοβιτς.

Οι Ροδίτες έχοντας πολύ καλή ψυχολογία αναζήτησαν και δεύτερο τέρμα, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν.

Στο δεύτερο μέρος, οι «μελανόλευκοι» απείλησαν και πάλι, ωστόσο ο Διαγόρας ήταν αυτός που βρήκε ξανά -στο 56'- το δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Ταραχούλσκι. Το τέρμα του Πολωνού επιθετικού «κλείδωσε» στην ουσία τη νίκη για το συγκρότημα του Πέτρου Ρουτζιέρη, καθώς οι παίκτες της νησιώτικης ομάδας κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πιερικός δεν έδειχνε ικανός να αντιδράσει και μάλιστα στο 86' ο τερματοφύλακας Γουμάγιας ανέτρεψε τον Γκούντμαν παραχωρώντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο παθών διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Σαλαμαστράκης (66' Γκούντμαν), Ρέγες (58' Φράγκος), Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος):
Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Πέτρου, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς (79' Λαζαρίδης), Πέντα, Λόπεζ (59' Κολτσίδας), Κωνσταντινίδης (26' Σεχολάρι).(novasport)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks