ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Superleague ΑΠΟ ΤΟSportaction

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Αγωνίας συνέχεια!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Απίστευτο φινάλε στο Καυτανζόγλειο, αφού ο Πανιώνιος κλώτσησε την ευκαιρία να φύγει νικητής και θριαμβευτής από την ...Θεσσαλονίκη, μένοντας στο 1-1 με τον Ηρακλή. Ο Μαχόπ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις το γκολ του Μήτρογλου, με το άγχος του υποβιβασμού να παραμένει και στις δύο πλευρές.


Τον βύθισε

Η Ξάνθη επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, χάρη σε γκολ του Μαρσελίνιο, και έκανε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής της στη Superleague, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Νίκησε και ελπίζει

Με ανατροπή και σκόρερ τους Μπομπαντίγια(15’), Καστίγιο(29’) και Νέτο(42’) ο Άρης επικράτησε 3-1 του Πανσερραϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, διατήρησε ακέραιες τις όποιες ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά που θα τους βρει στη Football League, μπορούν   να αρχίσουν και επίσημα πια τα «λιοντάρια», που προηγήθηκαν προσωρινά με τον Πάρκερ στο 3’.

Την... καβάλησε!

Το τρένο της Ευρώπης πέρναγε από την Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν υπήρχε περίπτωση να μην επιβιβαστεί. Ένα τέρμα του Μάρτιν (86’) ήταν αρκετό ώστε να χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη, που ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Την φλύαρη υπεροχή τους που δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε γκολ, «πλήρωσαν» οι γηπεδούχοι.

Έσπασαν καρδιές στο Περιστέρι

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη, ο Ατρόμητος, με τέρμα του Σφακιανάκη δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’, απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 13’, ωστόσο ο «δικέφαλος» ανέτρεψε τα δεδομένα και όχι μόνο ισοφάρισε(19') αλλά πήρε και κεφάλι στο σκορ με γκολ του Ελ Ζαρ στο 51’. Διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Θάνου οι Περιστεριώτες.

Οε, οε, οε Λάζος... Σισέ

Ένας πολύ κακός Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Κέρκυρας στο "παγωμένο" ΟΑΚΑ και να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Πρωτάθλημα. Κορυφάίοι και σκόρερ για τους νικητές οι Σισέ και Χριστοδουλόπουλος. Μείωσε για τους Φαίακες ο Στολτίδης. Τα 50 γκολ με την "πράσινη φανέλα" έφτασε ο Γάλλος.

Όλα ανοιχτά

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος από την 27η αγωνιστική της Superleague. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου πέρασαν νικηφόρα με σκορ 0-1 από την Καβάλα, παίρνοντας προβάδισμα για την είσοδο στα play-off. Σημαντικές νίκες πέτυχαν Ξάνθη και Άρης επί των Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού αντίστοιχα, ενώ βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Λάρισα με τον Εργοτέλη, ο Ηρακλής με τον Πανιώνιο και ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Ξάνθη-Αστέρας 1-0, Άρης-Πανσερραϊκός  3-1, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-2, Ηρακλής-Πανιώνιος 1-1, Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 0-1,  Λάρισα-Εργοτέλης 3-3.

Αυτοκτονία στον Κάμπο

Αν και προηγήθηκε τρεις φορές, η Λάρισα δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του εξαιρετικού Εργοτέλη, μένοντας σε καταδικαστική ισοπαλία (3-3) και πλέον το φως στην άκρη του τούνελ αρχίζει να σβήνει…

Εξ… Άρα Πρωταθλητής!

Ένας διαστημικός Ολυμπιακός ασέλγησε στο πτώμα της ΑΕΚ και επικράτησε με 6-0 και από την Κυριακή (20/3) το βράδυ είναι πλέον και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδος. Στο 2΄ ο Τζεμπούρ, στο 7΄ο Μέλμπεργκ, στο 19΄ο Φουστέρ, στο 61΄ο Τζεμπούρ, στο 67΄ο Μιραλάς και στο 68΄ο Χολέμπας ήταν οι σκόρερ των "ερυθρόλευκων". Έξαλλα τα πανηγύρια μετά το τέλος της αναμέτρησης από παίκτες και κόσμο μετά και την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος από τους Πειραιώτες στην ιστορία τους.

Oλυμπιακός-ΑΕΚ Pregame

Το  Sportaction βρίσκεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" από νωρίς και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. 19.00 live το παιχνίδι. Mετά τη λήξη, πλούσιο ρεπορτάζ, βίντεο, δηλώσεις, sportaction άποψη, παρασκήνιο.Sportaction αφιέρωμα: Η  προϊστορία  του ντέρμπι.Bίντεο  και  φωτό  από το παρελθόν.  Από τον Βιέρα στον Τζεμπούρ: Τζιωρτζόπουλος στο Sportaction:  Δεν υπάρχει φαβορί.
 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks