ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 11-0, ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011
Μετά την αναβολή των παιγνιδιών με τον ΑΡΗ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για στο πρωτάθλημα του 11ου ομίλου των υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, λόγω της νεροποντής και της πλημμύρας στα γήπεδα ΜΑΤΤΑ στη Νέα Ραιδεστό, το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (αφού συμμετέχει και σε αυτο) με ...αντίπαλο το αντίστοιχο ΠΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ και κέρδισε με σκόρ 10-0.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με παιδιά γεννημένα το 1996 και 1997 είχε ώς αντίπαλο την ομάδα της ΜΑΡΤΙΟΥ που έχει μεγαλύτερα παιδιά γενημένα το 1995 και κάτω (αφού έτσι είναι το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ).
Παρά ταύτα το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών, απο τον πρώτο λεπτό του αγώνα, κυκλοφόρησε την μπάλλα,δημιούργησε απίστευτες φάσεις, με σωστό ποδόσφαιρο, πέτυχε 11 γκόλ που ήταν πανέμορφα, το ένα καλύτερο απο το άλλο και είδαμε στο τερέν ποδόσφαιρο αξιώσεων που ικανοποίησε τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσσου.
Τα γκόλ για τον Πιερικό πέτυχαν:  3 γκόλ ο Δαλαμήτρας, 2 γκόλ ο Συμεωνίδης, 2 γκόλ ο Μαυρόπουλος, 2 ο Αμπατζίδης και απο ένα ο Τσουπουζίδης και Μπαλαχάτζε .Μάλιστα το γκόλ του Μπαλαχάτζε ήταν και το πιό ωραίο αφού ήλθε απο μία απίστευτη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ και βγήκε στον αγώνα μία απο τις πολλές κομπίνες που έχουν διδαχτεί στην προπόνηση τα παιδιά. 
Στοιχεία του αγώνα:
τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία οι ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΒΡ-  ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ Ι - ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ.Γ).Τσιλλεγγερίδης,Χατζηδίμπας, Τόσκας, Μαυρόπουλος, Δαλαμήτρας, Συμεωνίδης, Καρτσαμπάς, Πουλικίδης, Αμπατζίδης Τσοπουζίδης, Σταθακόπουλος.
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι:Καλαιτζής, Μπαλαχάτζε,Τζίνοβιτς, Κυζερίδης, Μυστακιδης Λ, Καραγκιόζης, Καλλέργης.
                              η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
                           η ομάδα της 25ης Μαρτίου
                               οι διαιτητές του αγώνα
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
http://paidikotmhmapierikoy.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks