ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011
Για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ αγωνίστηκε σήμερα Κυριακή 13-2-2011 η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με αντίπαλο την ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ, το αποτέλεσμα του αγώνα ισόπαλο με 0-0.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο: Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκε με εντεκάδα τα παιδιά μικρότερης ηλικίας γεννημένα το 1997 που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδος, αφού η ομάδα αγωνίστηκε και χτές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Παρά του ότι τα παιδιά του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ είναι μεγαλύτερης ηλικίας (γεννηθέντες το 1995), αφού το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ τα παιδικά τμήματα τα απαρτίζουν παιδιά γεννημένα το 1995 και 1996, εν αντιθέσει με τα πρωταθλήματα σε όλες τις ΕΠΣ σε ολόκληρη την Ελλάδα.Οϊ μικροί της ομάδος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και άν ήταν λίγο τυχεροι θα πετύχαιναν γκόλ σε δύο ευκαιρίες που είχαν στο πρώτο ημίχρονο.
Δεύτερο ημίχρονο:
Εγιναν αρκετές αλλαγές στο τελευταίο εικοσάλεπτο, η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αγωνίστηκε πιεθαρχημένα με καλούς συνδυασμούς, χωρίς να κινδυνέψει καθόλου, αλλά ήταν φανερή η κόπωση απο το χτεσινό παιγνίδι.Ετσι μοιραία ο αγώνας έληξε χωρίς σκόρ 0-0.
Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:(ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ Γ).Καραγκιόζης, Στράντζαλης, Χατζηδίμπας, Τόσκας,Κυζερίδης, Καρτσαμπάς, Πουλικίδης, Παπαθανασίου,Χατζηδίμπας Κ, Μπαλαχάτζε,Οικονόμου,
Δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι:  Τσιλεγγερίδης, Καλλέργης, Καλαιτζής, Κατσίκης, Δαλαμήτρας , Τσοπουζίδης, Μαυρόπουλος,Αμπατζίδης,Σταθακόπουλος.
                   η αρχική εντεκάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
                         η εντεκάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ
                     η τριπλέτα των διαιτητών του αγώνα

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks