ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Με την ευκαιρία της ανόδου της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Δήμος Κατερίνης και ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος σας προσκαλούν στη γιορτή που θα γίνει την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
4,00 - 4,30 μ.μ Αγώνες ομάδων αγοριών - κοριτσιών των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου.
5,00 - 6,45 μ.μ.  ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΜΑΣ Μαντουλίδης.  Αγώνας πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής - Τελευταία αγωνιστική.
Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει απονομή πλακετών στους κ.κ. Στέργιο Γκριζιώτη και Αλέξανδρο Τσιώτσιο για την προσφορά τους στον πιερικό αθλητισμό, καθώς και στο νεαρό μαθητή - καλαθοσφαιριστή Βάιο Β. Λασκαρέλια για τις άριστες επιδόσεις του στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρία.
Μετά το τέλος του αγώνα θα απονεμηθούν κύπελλα στην ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για την άνοδό της στην Α2 και στις ομάδες γυναικών και νεανίδων για την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων. Επίσης στην ανδρική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 και στην προπαιδική ομάδα, για την κατάκτηση των πρωταθλημάτων στην ΕΚΑΣΚΕΜ.
Η είσοδος θα είναι  ελεύθερη.                                                                                                                               Με εκτίμηση
                                                                                                    Σάββας Χιονίδης                Απόστολος Πόδας
                                                                                                         Δήμαρχος Κατερίνης         Πρόεδρος ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks