Χθες σε φιλικό αγώνα - Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης – Νέοι Πιερικού 2-1

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2010
Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε χθες στο γήπεδο της Νέας Ζωής μεταξύ της Α.Ε. Ποντίων και της ομάδας Νέων του Πιερικού.
Στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης δοκίμασε πέντε ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα να ενισχυθεί για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο προπονητής της ...ομάδας Νέων του Πιερικού κ. Μυστακίδης χρησιμοποίησε είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και κάποιους υπό δοκιμή

Φάσεις και γκολ
Στο 26' κεραυνός του Μίγκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Α.Ε. Ποντίων.
Στο 28' ο Κουμορτζής σέντραρε από δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα του Τσιντώτα, όμως ο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά, πλάσαρε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 32' η Α.Ε. Ποντίων ανοίγει το σκορ. Ο Βούλγαρος υπό δοκιμήν φορ, έφυγε στην πλάτη της άμυνας των νέων του Πιερικού, προχώρησε, πλάσαρε ψύχραιμα τον Τσιντώτα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα 1 - 0.
Στο 38' ο Καμπερίδης δέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, στόπαρε και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσαρούχα ισοφαρίζοντας σε 1 - 1. 
Στο 45' ο Τσιντώτας "νίκησε" τον Κουμορτζή σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.
Στο 51' ο Ντόσης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η κεφαλιά του Κραγιόπουλου όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ουσταμπασίδη.
Στο 54' ο Ταρασιάδης με ψύχραιμο πλασέ τελείωσε μια γρήγορη κόντρα των Ποντίων, σημειώνοντας το 2 - 1.
Στο 67' ο Καραγκούνης σούταρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ουσταμπασίδη από πλεονεκτική θέση και στο επόμενο λεπτό ο Ουσταμπασίδης "πέταξε" τη μπάλα κόρνερ σε καλοτραβηγμένο σουτ - φάουλ του Ντόση.
Τη φιλική αναμέτρηση διαιτήτευσαν οι Λαφατζής, Μπλέτσιου και Πολυχρόνης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Υπό δοκ. Τσαρούχας (46' Ουσταμπασίδης), Παπαδόπουλος Κ. (Γ. Ευφραιμίδης), Κούρτογλου (46' Σταφίδας), Κεστελίδης (46' Μπαγλαρίδης), Παπαγιαννόπουλος (46' Μπαλαμπάνης), Μαυρίδης (46' Νάκας), Οικονόμου (υπό δοκ. Σκοπιανός), Κουμορτζής (46' Μωϋσίδης), Βεϊδαμενίδης (67' Παπαδόπουλος Ν.), υπό δοκ. Βούλγαρος (46' Ταρασιάδης), υπό δοκ. Από Κοζάνη (46' Κουντουριώτης).
ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Τσιντώτας (46' Παπανικολάου), Κατσαμάγκας (30' Μπαράς, 65' Μυστακίδης Γ.), Μίγκος (46' Λαγδάρης), Κωτσιόπουλος (46' Πανανός), Νίκου (46' Κραγιόπουλος), Κόϊτς (46' Τσιαμπέρας), Τσικαδέρης (46' Καραγκούνης), Μπαρέκας (30' Μετενίδης, 65' Παπατόλιος), Παπαδόπουλος Σ. (46' Ντόσης), Σεχολάρι (46' Μυστακίδης Ι.), Καμπερίδης (46' Παναγιωτίδης). (ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks