Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010


Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και τα πλέι-οφ
Τι λέει για την ομάδα ο προπονητής κ. Νίκος Μανίκας
Πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Πιερίας αναδείχτηκε την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010 ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς κάνοντας τη μεγάλη, την πολύ μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία των πλέι-οφ κερδίζοντας δύο φορές την ομάδα που όλη τη χρονιά ήταν... πρώτη στη βαθμολογία, την Ακαδημία Πλαταμώνα, που στα τριάντα παιχνίδια είχε μόνο μία ήττα.
Για να φτάσει όμως η ομάδα της Λεπτοκαρυάς στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Δ’ Εθνική κατηγορία πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία στη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και στα τριάντα παιχνίδια που έδωσε είχε είκοσι τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες (τις δύο από την Ακαδημία Πλαταμώνα). Είχε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και πέτυχε ογδόντα εννέα γκολ αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα και δέχτηκε μόνο είκοσι δύο τέρματα στα τριάντα παιχνίδια.
Ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς ενώ έχασε δύο φορές από την Ακαδημία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στη διαδικασία των πλέι-οφ νίκησε δύο φορές την Ακαδημία, μία στην έδρα της και μία στο ουδέτερο γήπεδο του Δίου και κατάκτησε πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή και τη άνοδο στην Δ’ Εθνική κατηγορία.
Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, η έκπληξη της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας
Τι λέει για την ομάδα ο προπονητής κ. Νίκος Μανίκας
Με τον προπονητή του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς, τον κ. Νίκο Μανίκα, τον αρχιτέκτονα της ομάδας που κατάκτησε το πρωτάθλημα της  Ε.Π.Σ Πιερίας αλλά και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία.
Ο Νίκος Μανίκας έβγαλε τη σχολή του πανεπιστημίου του Νόβισαν (Γιουγκοσλαβία) με πτυχίο Α’ Εθνικής ενώ συγχρόνως πήρε και το δίπλωμα του καθηγητή Φυσικής Αγωγής. Δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα σαν ωρομίσθιος στη Δημόσια εκπαίδευση της χώρας μας και δεν συνέχισε γιατί δεν μπορούσε και δεν ήθελε να φύγει από την Κατερίνη και την Πιερία και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να στρέψει το ενδιαφέρον του σ’ άλλη κατεύθυνση.
Στη νέα του προσπάθεια τον βοήθησε πάρα πολύ ο κ. Γιάννης Τσουκαλάς, πρώην πρόεδρος και παράγοντας του Πιερικού και ο Νίκος Μανίκας με τη ευκαιρία της συνέντευξης τον ευχαριστεί και δημόσια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι ο άνθρωπος που του συμπαραστάθηκε πάρα πολύ και σ’ αυτόν οφείλει πάρα πολλά για όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.
Ο Νίκος Μανίκας ανέλαβε την ομάδα στη μέση περίπου της προηγούμενης χρονιάς και με κάποιες προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι παρουσίασε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα.
Για την ομάδα αυτή αλλά και για τα όσα προηγήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι είχαμε  μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ., Νίκο Μανίκα που απαντώντας στις ερωτήσεις  που του θέσαμε δίνει τη δική του άποψη και διάσταση στην επιτυχία της ομάδας του.
Β.Κ: Είναι  γεγονός Νίκο  ότι ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς έκανε φέτος μια απρόσμενη, σύμφωνα με τα αγωνιστικά δεδομένα όλης της χρονιάς, πολύ μεγάλη επιτυχία κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή και συγχρόνως και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική κατηγορία.
Η επιτυχία αυτή ήταν από την αρχή του πρωταθλήματος ο στόχος της ομάδας, δηλαδή της διοίκησης και ο δικός σου;
Νίκος Μανίκας: Στόχος μας ήταν να κάνουμε μια καλή πορεία  και να παίξουμε στα πλεϊ-οφ γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία των πλεϊ-οφ όλα μπορούν να συμβούν. Στα πλεϊ –οφ τα δίνεις αγωνιστικά  όλα και στοχεύεις στο καλύτερο. Ανεβήκαμε όλη τη χρονιά σκαλοπάτι - σκαλοπάτι, φτάσαμε  στον τελικό και δώσαμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και φτάσαμε στην επιτυχία.
Β.Κ: Σ’ όλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα βρισκόταν στη δεύτερη θέση, αυτό σας έκανε να πιστεύετε ότι στο τέλος μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο;
Νίκος Μανίκας: Ο στόχος μας πάντοτε ήταν να μπούμε στη διαδικασία των πλεϊ-οφ δεν είχαμε σαν στόχο κάτι μεγαλύτερο. Και αυτός δεν ήταν στόχος μόνο δικός μου αλλά και της διοίκησης χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλαμε τον τίτλο και την άνοδο στη Δ΄ Εθνική. Απλά εμείς στην αρχή της περιόδου δε βάλαμε τον πήχη τόσο ψηλά λέγοντας ότι στόχος μας είναι η Δ΄ Εθνική. Και αυτό γιατί στην ομάδα δεν υπήρχαν οι παίκτες για να σηκώσουν το βάρος τέτοιου στόχου αλλά ούτε και στις προθέσεις της διοίκησης στο ξεκίνημα ήταν ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στη Δ΄ Εθνική. Και τούτο γιατί στην ομάδα υπήρχαν αρκετά προβλήματα όπως π.χ οργανωτικά, οικονομικά, προβλήματα που έπρεπε να λυθούν. Στη διοίκηση της ομάδας είναι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά, άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να τη βοηθήσουν αλλά δεν είχαν την εμπειρία.
Β.Κ: Όταν λοιπόν ξεκίνησε  η φετινή χρονιά στόχος όλων ήταν να κάνει η ομάδα μια πολύ καλή πορεία με στόχο τη συμμετοχή στα πλεϊ-οφ.
Νίκος Μανίκας: Αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος μας για να είμαστε ειλικρινείς.
Β.Κ: Αυτός ήταν και ο στόχος της διοίκησης;
Νίκος Μανίκας: Φυσικά ήταν σύμφωνη. Και όλα αυτά έγιναν με το σχεδιασμό του κ. Τζόβα που ήταν αυτός που θα έκανε πράξη τα όσα ζητούσα εγώ για την ομάδα και αφορούσαν κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Θα  πρέπει να σας πω ότι κύριος χρηματοδότης ήταν ο κ. Τζόβας ενώ τα μέλη του Δ.Σ συνεισέφεραν ο καθένας στο μέτρο του δυνατού. Το μεγάλο βάρος του οικονομικού θέματος το είχε αποκλειστικά ο κ. Τζόβας. Εκτός αυτού χρησιμοποιούσαμε το γήπεδο  το γυμναστήριο, τη σάουνα και το υδρομασάζ  του ξενοδοχείου κ.λ.π
Γιαυτό άλλωστε λειτουργήσαμε όλο το χρόνο σε επαγγελματικά πρότυπα. Είχαμε το βοηθητικό γήπεδο που δεν ήταν έτοιμο και γιαυτό κάναμε προπονήσεις και στο γήπεδο του ξενοδοχείου του κ. Τζόβα.
Β.Κ: Πότε ανέλαβες Νίκο τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς;
Νίκος Μανίκας: στον Όλυμπο ήρθα το Νοέμβριο του 2008 και τη χρονιά εκείνη  στόχος μας ήταν η παραμονή της ομάδας και το πετύχαμε νομίζω άνετα. Το καλοκαίρι του 2009 συζήτησα με τη διοίκηση και τους είπα ότι η ομάδα για να κάνει μια πολύ καλή πορεία χρειάζεται να ενισχυθεί με δύο τρεις παίκτες. Αυτό ήθελα για να συνεχίσω στην ομάδα. Δέχτηκαν, ήρθαν σε επαφή και με τον κ. Τζόβα έγινα οι μεταγραφές και δημιουργήσαμε την ομάδα που έφτασε στην επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και στην άνοδο στη Δ΄ Εθνική.
Β.Κ: Είναι αλήθεια ότι όταν μια ομάδα λειτουργεί με το στόχο της συμμετοχής σε κάποια διαδικασία κατάκτησης τίτλου δημιουργούνται και προβλήματα. Ο Νίκος Μανίκας βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποιες διαφορές σε ότι αφορά κυρίως τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης της ομάδας;
Νίκος Μανίκας: Πράγματι υπήρχαν κάποιες διαφορές στο διοικητικό κομμάτι αλλά ποτέ δε μίλησα για τη διοίκηση αν και μετά το Δεκέμβριο υπήρχαν κάποια σοβαρά προβλήματα. Αυτά βέβαια αφορούσαν τη διοίκηση και γι αυτό όλη μου η προσπάθεια ήταν αυτά τα θέματα  να είναι μακριά από τους παίκτες μου. Φρόντισα το διοικητικό πρόβλημα να μην αγγίξει καθόλου το αγωνιστικό και πιστεύω ότι τα κατάφερα. Όλα ξεκινούν από τα οικονομικά θέματα που μας προέκυψαν αμέσως μετά το κλείσιμο των Τεμπών. Και αυτό γιατί ο οικονομικός τζίρος της περιοχής είχε πτώση 60 έως 70 τις εκατό και αυτό είχε σοβαρό αντίκτυπο στη λειτουργία της ομάδας. Επηρέασε την ομάδα οικονομικά και κατ΄ επέκταση και αγωνιστικά  γιατί πλέον οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα όσο ήθελαν όπως έγινε στο ξεκίνημα της περιόδου. Και αν και η κρίση άγγιξε και τον κ. Τζόβα, που θα πρέπει να ξέρετε  ότι δεν είναι στη διοίκηση αλλά ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα, και δεν έπαψε ποτέ να την βοηθάει. Τους  τελευταίους μήνες είχαμε μείνει σχεδόν μόνοι μας αφού κοντά στην ομάδα ήταν ο κ. Λάκης Γαρυφάλου και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάντσιος, εγώ και ο φροντιστής  της ομάδας κ. Γρεβενίτης  που λειτουργούσε απόλυτα επαγγελματικά.
Άψογη ήταν η λειτουργία στα αποδυτήρια με τον κ. Γρεβενίτη, μια λειτουργία που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε με τα σωματεία της Α΄ Εθνικής αλλά και οι καλοί χαρακτήρες των ποδοσφαιριστών της ομάδας δημιούργησαν μια ομάδα που λειτουργούσε σαν οικογένεια.
Β.Κ: Είναι αυτό κάτι πολύ σπουδαίο και ίσως ένας από τους παράγοντες που συνετέλεσαν θετικά στην επιτυχία της ομάδας.
Νίκος Μανίκας: Σίγουρα επηρέασε πάρα πολύ αν και έχω κάποια παράπονο από την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχαμε νερό για το πότισμα του γηπέδου που έτσι δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αυτός ήταν και ο λόγος που είχαμε προβλήματα τραυματισμών.
Β.Κ: Να περάσουμε και στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι παίκτες που είχε η ομάδα στην αρχή της περιόδου συνέχισαν μέχρι το τέλος ή είχαμε κάποια απώλεια; Σταμάτησε κανείς για κάποιο λόγο;
Νίκος Μανίκας: Όλοι οι παίκτες μικροί και μεγάλοι συνέχισαν μέχρι το τέλος, μικροί και μεγάλοι στην ηλικία. Μοναδικό θέμα προέκυψε με το Ρωμανίδη  χωρίς να έχω άποψη για το λόγο που σταμάτησε τον τελευταίο μήνα. Ήταν επαγγελματικοί οι λόγοι, ήταν κάποιο θέμα με τη διοίκηση, δεν το γνωρίζω. Πάντως ο Ρωμανίδης βοήθησε πάρα πολύ και κυρίως στο καθοριστικό παιχνίδι του Αιγινίου που κράτησε τη νίκη μας. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα ήταν οικονομικό. Και λέω δεν ξέρω γιατί δεν είχα καμία ανάμειξη στα οικονομικά παικτών και διοίκησης και αυτό είναι πολύ θετικό για την ομάδα και πιστεύω για όλες τις ομάδες. Οφείλω πάντως να πω ότι η διοίκηση προσπάθησε στο μέτρο των δυνατοτήτων της  να είναι συνεπής και στον τομέα αυτό. Τέλος θα πρέπει να ομολογήσουμε  ότι οι ποδοσφαιριστές  στάθηκαν στο ύψος τους, και οι ντόπιοι και αυτοί που ήταν εκτός Λεπτοκαρυάς (κάτοικοι) και ποτέ δεν δημιουργήθηκε το ελάχιστο. Στον Όλυμπο η πλειοψηφία των παικτών  είναι γηγενείς ποδοσφαιριστές.
Β.Κ: Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν όπως ήθελες στην κρισιμότητα  των δύο τελικών;
Νίκος Μανίκας: Ανταποκρίθηκαν απόλυτα αν και οι περισσότεροι από αυτούς μετείχαν πρώτη φορά σε τόσο υψηλό επίπεδο  κρισιμότητας αγώνων. Προσπάθησα, και θέλω να πιστεύω ότι πέτυχα, να περάσω στα νέα παιδιά την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζουν οι τελικοί αλλά γενικά ο πρωταθλητισμός στον οποίο υποχρεώθηκαν να κάνουν τα νέα παιδιά.
Β.Κ: Μια και αναφέρθηκες στους τελικούς των πλεϊ-οφ  θα ήθελα να μου πεις αν όταν η ομάδα έφτασε στον τελικό των πλεϊ-οφ πίστεψες στην τελική επικράτηση της ομάδας σου.
Νίκος Μανίκας: Όταν τέλειωσε η κανονική διάρκεια  του πρωταθλήματος και επειδή στο τελευταίο παιχνίδι παίξαμε με τη Δόξα Μοσχοχωρίου που είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα κάναμε μια μίνι προετοιμασία και αρχίζοντας τα πλεϊ-οφ στους παίκτες μου είχα πει ότι προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Κορινό.
Δεν μας ενδιέφεραν τα επόμενα παιχνίδια. Πάντοτε βλέπαμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίζαμε. Για τον τελικό με την Ακαδημία αναφερθήκαμε όταν περάσαμε και το εμπόδιο του Αιγινιακού, μιας ομάδας ιστορικής και έμπειρης. Αφού νικήσαμε τον Αιγινιακό στρέψαμε το ενδιαφέρον μας στον τελικό με την Ακαδημία.
Στα δύο παιχνίδια των πλέι-οφ αλλά και στο πρώτο με την Ακαδημία στόχος μας ήταν η νίκη. Δεν λέγαμε ποτέ άνοδο γιατί αυτή θα κρινόταν στο τελευταίο. Στην ομάδα μου πέρασα τη νοοτροπία του νικητή από την αρχή της χρονιάς και για μας δεν υπήρχε ουσιαστικά έδρα. Η φιλοσοφία μας ήταν νίκη και στα εντός και στα εκτός έδρας. Σ’ όλα τα παιχνίδια μπαίναμε από την αρχή για τη νίκη.
Β.Κ.: Είχες δύο ήττες από την Ακαδημία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτές οι δύο ήττες δεν σε προβλημάτισαν όταν ήρθε η ώρα του αγώνα πλέι-οφ με την Ακαδημία;
Ν. Μανίκας: Δεν υπήρχε για μένα κανένας προβληματισμός γιατί ήξερα ότι θα ήταν ένα ή δύο παιχνίδια εντελώς διαφορετικά από αυτά που προηγήθηκαν. Άλλωστε μετά τη διαφορά βαθμών που απέκτησε η Ακαδημία στο δεύτερο παιχνίδι, όποιο αποτέλεσμα και αν έφερνε η ομάδα μου, δεν άλλαζε τίποτα στο βαθμολογικό πίνακα και θα είμασταν πάλι δεύτεροι.
Γι’ αυτό φρόντισα να κρατήσω τα χαρτιά μου κλειστά. Και αυτό που ήθελα εγώ για την ομάδα δεν το γνώριζαν ούτε οι παίκτες μου. Σε ερωτήσεις τους αν φτάσουμε στον τελικό τι θα κάνουμε τους έλεγα: Όταν φτάσουμε τότε θα σας πω.
Β.Κ.: Στην προπονητική σου καριέρα η επιτυχία με τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς είναι η πρώτη;
Ν. Μανίκας: Σε ότι αφορά άνοδο, ναι είναι η πρώτη. Όταν ήμουν προπονητής στην Α.Ε. Ποντίων φτάσαμε στον τελικό και χάσαμε από το Σβορώνο. Δούλεψα ακόμη στον Αιγινιακό, στον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς και ήμουν στην Καλαμαριά συνεργάτης του κ. Κοκότοβιτς (Α’ Εθνική) και για αρκετά χρόνια στον Πιερικό στο ξεκίνημα μου με τον κ. Μαντζουράκη που ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος και στη συνέχεια με τον κ. Κορβίλια πάντα στον Πιερικό. Τις βάσεις της προπονητικής μου καριέρας την πήρα στον Πιερικό παίρνοντας από τον εκάστοτε προπονητή πάρα πολλά στοιχεία που με βοήθησαν πάρα πολύ. Δύο χρόνια στην Α’ Εθνική με τον κ. Ματζουράκη, με τον κ. Κορβίλια μια χρονιά στην Α’ Εθνική και μία στην Β’ Εθνική ενώ συνεργάστηκα στον Πιερικό με τους κ.κ. Τερζόπουλο και Κωνσταντινίδη.
Στον Πιερικό πέρασα πολύ καλές αλλά και άσχημες χρονιές, κυρίως τα τελευταία χρόνια που το μεγάλο πρόβλημα στον Πιερικό ήταν το οικονομικό.
Β.Κ.: Να γυρίσουμε όμως στο Νίκο Μανίκα του σήμερα και να δούμε την επόμενη μέρα του στον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς.
Θα συνεχίσεις στην ομάδα που ανέβασες και ποιές είναι οι προοπτικές του Νίκου Μανίκα για τη νέα χρονιά;
Ν. Μανίκας: Εάν θα συνεχίσω ή όχι στον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς δεν είναι κάτι που εξαρτάται μόνο από μένα. Ίσως υπάρχουν εξελίξεις στην ομάδα αλλά και στη Νότιο Πιερία γιατί οι δικές μου σκέψεις ήταν και είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα στη Νότιο Πιερία και να υπάρχουν Ακαδημίες στις ομάδες που θα μετέχουν στη συγχώνευση. Αισιοδοξώ ότι θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα αυτό και τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.
Β.Κ.: Εάν όμως γίνει αυτό τότε μπορεί ο Νίκος Μανίκας να μην είναι στα πλάνα της νέας Διοίκησης.
Ν. Μανίκας: Φυσικά υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο αλλά κι εγώ δεν έχω αποφασίσει αν θα συνεχίσω στην ομάδα. Εκείνο που εγώ θέλω είναι να γίνει η συγχώνευση των ομάδων και ν’ αναλάβουν παράγοντες έμπειροι και ικανοί, γιατί υπάρχουν τέτοιοι, ώστε η νέα ομάδα να είναι Διοικητικά, Οργανωτικά και Οικονομικά πολύ δυνατή. Έτσι θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και βέβαια όχι έχοντας αποκλειστικό στόχο τον πρωταθλητισμό.
Β.Κ.: Υπάρχουν Νίκο παίκτες στην ομάδα της Λεπτοκαρυάς που θα μπορούν να σταθούν σε επαγγελματικής κατηγορίες; Δεν είναι υποχρεωτικό ν’ αναφέρεις ονόματα. Εκείνο που θέλω να μου πεις είναι αν υπάρχουν νεαροί παίκτες για να παίξουν στο μέλλον στην Β’ ή Α’ Εθνική Κατηγορία.
Ν. Μανίκας: Είμαι από τη φύση μου πολύ αυστηρός στις επιλογές μου και για να πως κάτι για κάποιον θα πρέπει να είμαι πολύ σίγουρος. Στον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς υπάρχουν δύο μικρής ηλικίας και πολύ εξελίξιμοι που πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν σε μεγάλες κατηγορίες, ήδη γι’ αυτούς τους δύο υπάρχουν προτάσεις.
Β.Κ.: Η Διοίκηση είναι διατεθειμένη να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης τους;
Ν. Μανίκας: Δεν μπορώ να ξέρω γιατί θα έχουμε Διοικητικές εξελίξεις αφού θα γίνουν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Πάντως εάν θα δοθούν ή όχι είναι θέμα της νέας Διοίκησης. Πιστεύω πάντως ότι αν εκλεγεί δυνατή Διοίκηση θα κρατήσει τους παίκτες και αυτό θα είναι καλό για την ομάδα, τους παίκτες αλλά και για τον προπονητή.
Θα είναι καλό για όλους κα φυσικά και για μένα, αν θα συνεχίσω, γιατί οι παίκτες θα παίξουν σ’ ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και η ομάδα θα διατηρήσει την ομοιογένειά της αλλά και τη δύναμή της, γιατί μη ξεχνάτε είναι μικρής ηλικίας και η Δ’ Εθνική θέλει παίκτες όχι απλά μικρούς αλλά και ικανούς.
Τώρα θα σου πω και κάτι που το είπα μόνο στους ποδοσφαιριστές, και αυτό δεν είναι παράπονο αλλά μια αλήθεια. Δεν ερχόντουσαν φίλαθλοι στο γήπεδο σ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος. Ερχότανε από 30 έως 60 άτομα και δεν ξέρω για ποιο λόγο. Δεν γνωρίζω αν υπήρχε Διοικητικό πρόβλημα.
Για το λόγο αυτό πριν από τους αγώνες των πλέι-οφ είχα πει στους παίκτες ότι στο τέλος τω ν αγώνων και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, ακόμα και αν ανεβούμε στην Δ’ Εθνική εγώ θ’ αποχωρήσω από την ομάδα επειδή ο κόσμος δεν ερχόταν στο γήπεδο.
Και το λέω αυτό γιατί ενώ η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο το γήπεδο ήταν σχεδόν άδειο.
Αυτός ήταν ο λόγος που είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι και αν προκύψει μετά τους αγώνες των πλέι-οφ εγώ θ’ αποχωρήσω. Και το τονίζω, αυτό το είπα πριν από τους αγώνες των πλέι-οφ.
Δεν το κρύβω ότι ένιωσα πολύ ευχάριστα όταν στο πρώτο παιχνίδι με τη Ακαδημία στους Ν. Πόρους είδα πολλούς και από τους παλιούς φιλάθλους και ικανοποιήθηκα στο έπακρο όταν στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε στον Δίον ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος και πήγε στο γήπεδο του Δίου. Μου δίνεται τώρα η ευκαιρία μέσα από τις στήλες της εφημερίδας σας να περάσει στον κόσμο ότι πρέπει να γίνει η συγχώνευση των ομάδων για να δημιουργηθεί μια ισχυρή σ’ όλους τους τομείς ομάδα. Μια ομάδα που θα μπορέσει να χτυπήσει και άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία. Υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για τη συγχώνευση των ομάδων.
Β.Κ.: Κάτι σαν επίλογο της συζήτησης που είχαμε για τον Όλυμπο Λεπτοκαρυάς και το Νίκο Μανίκα;
Ν. Μανίκας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση και στους φιλάθλους στα δύο περίπου χρόνια συμπαράστασης που είχα στην ομάδα του Ολύμπου Λεπτοκαρυάς και τους παρακαλώ να είναι στα παιχνίδια της νέας περιόδου τόσοι και περισσότεροι από αυτούς που ήταν στα δύο παιχνίδια με τη Ακαδημία Πλαταμώνα.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks