ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 4-2-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι. 

 ΑΣΕ Δούκας - Πιερικός Αρχέλαος

● Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει ο αγώνας του πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου μεταξύ του Δούκα και του Πιερικού Αρχελάου. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων και ήδη κατερινιώτες φίλαθλοι έχουν ετοιμάσει την κάθοδό τους για την Αθήνα, όπως έγινε και στη Θεσσαλονίκη όπου, γύρω στους εκατό, παραβρέθηκαν δυναμικά και στήριξαν για μια ακόμη φορά την αγαπημένη τους ομάδα στον αγώνα με το Μαντουλίδη.  
Για τον αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πάρα πολύ δύσκολο παιγνίδι, καθώς αυτή η ομάδα πλημμυρίζει από επιθετικό ταλέντο. Έχει έναν προπονητή ο οποίος ξέχωρα από τον άριστο χαρακτήρα του, χρησιμοποιεί τρικ και γενικά αυτή η ομάδα μεταμορφώνεται θετικά παίζοντας με δυνατούς αντιπάλους. Εμείς θα κοιτάξουμε από την πλευρά μας να φανούμε αντάξιοι των συνθηκών και του επιπέδου».
● Διαιτητές στον παραπάνω αγώνα ορίσθηκαν οι κ.κ. Αναστόπουλος και Επιτροπάκης.
● Σημαδιακό (;) το φλουρί που κέρδισε ο Πιερικός Αρχέλαος στην ....εκδήλωση κοπής της πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης. Εκεί, τιμήθηκαν και οι πρωταθλήτριες ομάδες των εφήβων και των κορασίδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, καθώς και παιδική ομάδα του θυγατρικού ΣΦΚ Κατερίνης 2008.
Η παρουσία του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος στην εκδήλωση ήταν πολυπληθής και χαρούμενη και το δ.σ. εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Απόστολος Πόδας και το γραμματέα κ. Μάκη Γιαλένιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ είναι ο δραστήριος συμπολίτης μας κ. Αντώνης Παπαγιαννούλης.
● Στη διάρκεια της εκδήλωσης της ΕΚΑΣΚΕΜ απονεμήθηκε τιμητική διάκριση και στο συμπολίτη μας διαιτητή κ. Σιδέρη Βουλτσίδη. Τιμήθηκε για το ήθος του και την πολυετή προσφορά του στη ελληνική καλαθοσφαίριση.
● Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Γαλατάδων Πέλλης και ώρα 14,00 η μικτή ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ αντιμετωπίζει τη αντίστοιχη ομάδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Από την Πιερία στην ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ συμμετέχουν οι: Γ. Φακοπουλίδης, Κ. Χερβατίδης, Αθ. Κοντσές, Αν. Πρισκομάτης, Γ. Τσάλμπουρης και Κ. Στάμος (Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού).
● Την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα 16,00 και η μικτή ομάδα κοριτσιών της ΕΚΑΣΚΕΜ θα αντιμετωπίσει την ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Από την Πιερία συμμετέχουν οι:  Τρ. Νίκη, Μ. Ματσκίδου και Θ. Πλατσά από το Μ. Αλέξανδρο Κολινδρού και Ξ. Λάππα και Μ. Χελιδώνη, από τον Πιερικό Αρχέλαο.
● Την Παρασκευή το βράδυ, στο «Μπουγιουρντί», η πολλά υποσχόμενη γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου θα κόψει την πίτα της και το κλίμα δεν μπορεί να μην είναι χαρούμενο, αφού με το …ένα πόδι είναι στην Α2 εθνική κατηγορία.
● Ανάρπαστα γίνονται τα ημερολόγια του 2010 που κυκλοφορεί ο Πιερικός Αρχέλαος με καλλιτεχνικές φωτογραφίες των παικτών της ανδρικής ομάδας. Όσοι ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν, μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Δημ. Σταδίου 9, κατά τις απογευματινές ώρες 6 έως 9. ή να απευθύνονται στα μέλη του δ.σ. ή στο τηλ 6978 495134.
Πάντως, πολλοί νεαροί φίλοι του μπάσκετ έσπευσαν αμέσως με το ημερολόγιο στο χέρι, στους καλαθοσφαιριστές για αυτόγραφα με αφιέρωση.
Και όσο για τη φωτογραφική επιμέλεια που ρωτούν πολλοί, είναι του Βαλάντη Τσιτακίδη, οποίος διέθεσε δωρεάν το υλικό στο σύλλογο.
● Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου στον κ. Κώστα Τσίπα, Διευθυντή πωλήσεων παραδοσιακής αγοράς στη PEPSICOHBH A.B.E., ο οποίος μερίμνησε για τη δωρεά στολών στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου.
● Τέλος, το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και Κατερίνη 2008, έχει ως εξής:
-                     Ανδρικό / Β΄ κατηγορία - B΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 6.2.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 16,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ - Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς.
-                     ΕφηβικόΤελική φάση, Α΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 7.2.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 19,00 / ΑΕ ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – Φ.Ο. Αριδαίας και
-                     Νεανίδων / Α΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 6.2.1.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Βεροίας.
ΦΩΤΟ:
  1. Ο κ. Απόστολος Πόδας, πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κατά την κοπή της πίτας της ΕΚΑΣΚΕΜ, όπου ο πρόεδρός της συμπολίτης μας κ. Αντώνης Παπαγιαννούλης δίνει το τυχερό κομμάτι του συλλόγου.
  2. Η παιδική ομάδα του θυγατρικού ΣΦΚ Κατερίνη 2008 που τιμήθηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2008 – 9 με τον προπονητή κ. Στέλιο Χατζηϊωάννου και τον έφορο κ. Λάκη Χαρακλιά.
  3. Η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου που τιμήθηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην αγωνιστική περίοδο 2008 – 9. Συνοδεύτηκε από την προπονήτρια κ. Βασιλική Μπουρογιάννη – Πρισκομάτη (αριστερά).
  4. Ο συμπολίτης μας διαιτητής κ. Σιδέρης Βουλτσίδης που τιμήθηκε από την ΕΚΑΣΚΕΜ για το ήθος του και την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση.
  5. Ο Βαλάντης Τσιτακίδης, που επιμελήθηκε τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες του συλλεκτικού ημερολογίου του Πιερικού Αρχελάου.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks