Για το πρωτάθλημα Παίδων των ποδοσφαιρικών ενώσεων Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 3 - 0

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010


ΠΕΜΠΤΗ 04.02.2010

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης, οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας σημείωσαν μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου ομάδας της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας με 3 - 0.
Η συνάντηση διεξήχθη στο γήπεδο της Καρίτσας χθες το μεσημέρι (13.00) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής και η ομάδα των Παίδων της Ε.Π.Σ. Πιερίας με τη νίκη αυτή "έπιασε" τους 11 βαθμούς, έναν λιγότερο από την χθεσινή της αντίπαλο έχοντας δώσει όμως έναν αγώνα λιγότερο.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στο β' μέρος η ομάδα μας "θύμισε" ανάλογες εμφανίσεις προηγούμενων αγώνων, σημείωσε τρία τέρματα, δημιούργησε άλλες τόσες σημαντικές ευκαιρίες για τέρμα, βάζοντας τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Φάσεις και γκολ
Στο 4' ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε το σουτ του Φακίτσα από το ύψος της περιοχής.
Στο 28' το σουτ του Λύρα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι Γεωργαντζά.
Στο 30' ο Γεωργαντζάς μπλόκαρε το σουτ φάουλ του Παπατόλιου.
Στο 50' ο Καλογρίτσας απομάκρυνε λίγο πριν την γραμμή του τέρματος το κοντινό πλασέ του Λύρα και στην εξέλιξη της φάσης, ύστερα από σέντρα του Παπατόλιου, ο Φουλίδης πρόλαβε τον Γεωργαντζά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Πιερίας.
Στο 53' ο Γεωργαντζάς μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία την κεφαλιά του Μυστακίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσιώμη.
Η Μικτή Πιερίας πιέζει για να σημειώσει δεύτερο τέρμα όμως στο 60' ύστερα από σέντρα του Λύρα από δεξιά, ο Μωυσίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γεωργαντζά.
Στο 61' πάνω από τα δοκάρια του Πατσιογιώργου πέρασε το σουτ φάουλ του Κούρκουλα από δεξιά.
Στο 64' ο Μυστακίδης απέφυγε δύο αντιπάλους, πλάσαρε τον Γεωργαντζά, όμως η μπάλα έφυγε σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι.
Στο 65' ο Β. Τσιώμης έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Μυστακίδη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της Πιερίας 2 - 0.
Στο 67' ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Καλογρίτσα από πλεονεκτική θέση.
Στο 69' λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γεωργαντζά πέρασε το διαγώνιο σου του Δερμίση.
Στο 71' ο Δερμίσης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή "έσπασε" την μπάλα στον Μωυσίδη και αυτός με κοντινό πλασέ έγραψε το 3 - 0.
Διαιτήτευσαν την αναμέτρηση οι κ.κ. Βουρνέλης, Παπαδόπουλος, Κ. Χουσεϊν από το Σύνδεσμο Μακεδονίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας (Γ. Μαυρομουστακίδης)
Πατσιογιώργος, Χαρέλας, Δερμίσης, Ταραράς, Δολμίδης, Γ. Τσιώμης, Λύρας, Παπατόλιος, Φουλίδης (64' Β. Τσιώμης), Ι. Μυστακίδης (74' Καθάριος), Μωυσίδης (70' Μυρωτής).
Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ. Καρδίτσας (Καραγεωργόπουλος Β.)
Γεωργαντζάς, Καλογρίτσας, Αδάμος (31' Μπάκαρος), Καβαλάρης, Γκεζέρης, Κοκώνης, Σώκλας (68' Τασιόπουλος), Φακίτσας, Τσιάκος, Κούρκουλας, Τσικρίκης (68' Θυμιόπουλος).(ΠΗΓΗ ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks