Πιερικός

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010
Ήρθαν τα δελτία Πλάτανου και Λαζαρίδη
Επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό οι ποδοσφαιριστές

Ξεκούραστοι και ευδιάθετοι επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μετά το χθεσινό ρεπό συνεχίζοντας την εβδομαδιαία προετοιμασία τους που άρχισε τη Δευτέρα ενόψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας που γίνει τη Δευτέρα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας και θ’ αρχίσει στις έξι το απόγευμα.
Στο μεταξύ παραλήφθηκαν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Πλάτανου και Λαζαρίδη και τίθενται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Παπαδόπουλου.
Για το παιχνίδι με τη Δόξα ο προπονητής του Πιερικού έχει στη διάθεσή του και τους Μακρή, Θάνο, Φρέντερικς και Χατζηζήση και έτσι θα έχει την ευχέρεια επιλογής για την συγκρότηση μιας δυνατής εντεκάδας για να φτάσει στη νίκη που τόσο πολύ θέλουν όλοι στην οικογένεια του Πιερικού.
Ο μόνος που θα λείψει είναι ο Ολγκίν που θα εκτίσει την ποινή που έχει από κάρτες. Δεν έπαιξε με την Ηλιούπολη γιατί είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη στο Αγρίνιο.


Ποιοι συμπλήρωσαν κάρτες
Δύο παίκτες του Πιερικού, ο Θανάσης Παντελιάδης και ο Τάσος Παστός έχουν συμπληρώσει κάρτες και είναι τιμωρημένοι με μία αγωνιστική.
Και οι δύο όμως μπορούν να παίξουν τόσο στο παιχνίδι με τη Δόξα στην Κατερίνη όσο και στο εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, τα δύο δηλαδή συνεχόμενα παιχνίδια.
Έχουν δηλωθεί και θα εκτίσουν την ποινή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό που ακολουθεί μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks