Κόλλησαν" στο 0 - 0 οι Νέοι

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 04.02.2010

Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 0 - 0
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι νέοι της Ε.Π.Σ. Πιερίας, χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Καρίτσας, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Καρδίτσας, ένα αποτέλεσμα που "φέρνει" την ομάδα μας με οκτώ βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας της διοργάνωσης και "δυσκολεύει" την υπόθεση πρόκριση καθώς ο χθεσινός αντίπαλος της Μικτής Νέων Πιερίας και η Λάρισα ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με δέκα τρεις βαθμούς, έχοντας σαφέστατο προβάδισμα.
Οι νέοι μας για μια ακόμη φορά ήταν άτυχοι και άστοχοι με αποκορύφωμα την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σαββίδης και εκτέλεσε ο Ντόσης. Νικήθηκε όμως από τον τερματοφύλακα Αναστασίου της Καρδίτσας.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 21' ο Χρυσόπουλος γύρισε την παράλληλη σέντρα από δεξιά μέσα στην περιοχή, το πλασέ του Καρυπίδη όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αναστασίου.
Στο 27' την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Ζαρκαδούπη στην περιοχή του Παπανικολάου.
Στο 31' ο Παπανικολάου μπλόκαρε το συρτό σουτ του Γκόλια.
Στο 57' ο Μπουζούκης σέντραρε από δεξιά, ο Χρυσόπουλος πλάσαρε με προβολή όμως η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 60' ο Κωνσταντινίδης έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Ντόση.
Στο 62' οι Νέοι της Πιερίας κερδίζουν πέναλτι όταν ο Κωνσταντινίδης "κράτησε" τον Σαββίδη σε εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντόσης όμως ο Αναστασίου έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε κρατώντας το 0 - 0.
Στο 72' δυνατό σουτ του Γκούρλα απέκρουσε ο Παπανικολάου. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Αναστασίου χωρίς όμως επιτυχία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Βουρνέλη, Κ. Χουσεϊν από την Μακεδονία.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Πιερίας (Γ. Μαυρομουστακίδης)
Παπανικολάου, Παπαδιαμαντής, Ζυγόπουλος, Ζανέτας, Ν. Σαββίδης, Μπαρέκας, Χρυσόπουλος, Μετενίδης (54' Μπουζούκης), Καρυπίδης (72' Τσιανάκας), Ντόσης (67' Γιώτσας), Καραγκούνης
Μικτή Νέων Ε.Π.Σ. Καρδίτσας (Β. Καραγεωργόπουλος)
Αναστασίου, Γκούμας, Καραγκούνης, Κωνσταντινίδης, Χασιώτης, Γκόλιας, Ζαρκαδούπης (83' Παπαδόπουλος), Μάττας (90' Τριανταφύλλου), Κορομπίλιας, Γκούρλας, Τσιαλής (79' Πουρνάρας).(ΠΗΓΗ ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛ)
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks