Πιερικός - Εντατική και με ποικιλία ασκήσεων η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010


Πολική ήταν η ατμόσφαιρα στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Πιερικού, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης, αρχίζοντας ουσιαστικά και με εντατικό πρόγραμμα την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη.
Για τους παίκτες του Πιερικού το παιχνίδι αυτό είναι όχι μόνο καθοριστικής σημασίας αλλά συγχρόνως θα δρομολογήσει μια εποχή νικηφόρων αποτελεσμάτων για να επέλθει και κάποια ισορροπία με τις εκτός έδρας επιτυχίες.
Έχουν συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει το Στάδιο να γίνει πολύ δυνατή έδρα γιατί μόνο έτσι θα έχουν πολύ πιο θετικό αντίκτυπο όχι μόνο βαθμολογικά αλά και αγωνιστικά, οι πολύ καλές εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Θα πρέπει να γίνει μία ριζική αλλαγή στο «Έξω πάμε πολύ καλά» και οι εμφανίσεις της ομάδας να έχουν την ίδια αίγλη και στα παιχνίδια της έδρας.
Και βέβαια δεν ήταν το φοβερό κρύο που επικρατούσε μαζί με τη μικρή χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της δίωρης προπόνησης που οι ποδοσφαιριστές εκτελούσαν τις διάφορες ασκήσεις σαν δαιμονισμένοι και με πολύ μεγάλη διάθεση αλλά και η επιθυμία τους να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα σ’ όλους τους τομείς.
Η χθεσινή προπόνηση ήταν πολύ εντατική και περιλάμβανε ποικιλία ασκήσεων.
Άρχισε με το ζέσταμα και ακολούθησαν ανοίγματα που έγιναν στο βοηθητικό, συνεχίστηκε με διάφορες ασκήσεις δύναμης (κοιλιακούς, ραχιαίους, κάμψεις) στο χώρο που βρίσκεται κάτω από τη μεγάλη κερκίδα.
Επέστρεψαν και πάλι στο βοηθητικό γήπεδο και έγιναν δύο δεκάλεπτα με ασκήσεις κατοχής και πολύ καλής κυκλοφορίας. Στο τελευταίο στάδιο και για είκοσι λεπτά έγιναν διάφορες ασκήσεις τακτικής σε παιγνιώδη μορφή και με τους παίκτες να βρίσκονται σε συνεχή κίνηση.
Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Στο όλο πρόγραμμα δε πήραν μέρος ο Γιώργος Τασίδης για προληπτικούς λόγους εξαιτίας ενός προβλήματος ελαφρού τραυματισμού από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο νεαρός Μίγκος. Και οι δύο έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το πάθος, την κινητικότητα αλλά και την ακρίβεια που εκτελούσαν οι παίκτες του όλες τις ασκήσεις.
Ο Γιώργος Τασίδης αναμένεται να μπει σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας.
Σήμερα η προπόνηση θ’ αρχίσει στις11 το πρωί. Στο μεταξύ στο παιχνίδι της Κυριακής επιστρέφουν ο Μαρτίνεζ, ο Εξουζίδης και ο Γκουγκουλιάς που δεν έπαιξαν στο Αγρίνιο.
Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 ο αγώνας
Πιερικός – Δόξα Δράμας
Τηλεοπτικά από την ΕΤ3
Άλλο ένα παιχνίδι του Πιερικού περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα ζωντανών τηλεοπτικών μεταδόσεων της ΕΤ3.
Το παιχνίδι αυτό είναι με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας και θα γίνει τη μεταπροσεχή Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο και θα μεταδοθεί ζωντανά.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks