ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μια αγωνιστική απέμεινε για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της πόλης μας, ο Πιερικός Αρχέλαος, απολαμβάνει την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μόνο δύο ήττες με τον Αίαντα στον Εύοσμο και με την ΜΕΝΤ στην Κατερίνη. Οπωσδήποτε τόσο η  αγωνιστική παρουσία, όσο και η σταθερότητα της ομάδας, έως τώρα, έχουν γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους που ηγούνται της δύσκολης προσπάθειας και των φιλάθλων που χαίρονται το μπάσκετ.
Βέβαια σε κάθε δραστηριότητα της ζωής είναι δύσκολο να ανέβεις ψηλά, αλλά ακόμη πιο δύσκολο και ουσιαστικό είναι να κρατηθείς σε μια σταθερή πορεία, να δείξεις σθένος, υπομονή και επιμονή. Έτσι και στον αθλητισμό και ειδικά στο πρωτάθλημα μπάσκετ που αγωνίζεται ο Πιερικός, ο εφησυχασμός και η χαλάρωση απαγορεύονται ρητά αν στοχεύεις ψηλά.
Μη λησμονούμε όμως και όλες εκείνες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την πορεία του συλλόγου μας. Το ένα και μοναδικό, προβληματικό κλειστό γυμναστήριο μιας πόλης που πλησιάζει τις ογδόντα χιλιάδες κατοίκους, δεν είναι δυνατό να προσφέρει τις ανέσεις, ακόμη και τις ψυχολογικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προπονείται και να αγωνίζεται κάποιος. Αυτό το γυμναστήριο το αγαπήσαμε, το πονάμε, αλλά έλεος πια. Ακόμη και ο φωτισμός του ανεπαρκής είναι. Δεν μας αρέσει να μεμψιμοιρούμε. Στεναχωριόμαστε όμως για τα μικρά παιδιά που έρχονται κοντά στον αθλητισμό, κοντά στο μπάσκετ και αισθανόμαστε ένοχοι για τις ακατάλληλες συνθήκες στις οποίες στεγάζουμε τα όνειρα τους. Δεν είναι στις αρμοδιότητες μας να γνωρίζουμε τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την κατασκευή του νέου γυμναστηρίου στο Σταθμό, αλλά σίγουρα αργήσαμε τραγικά.
Παρά όλες τις αντιξοότητες η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και την ανάλογη σοβαρότητα.
Οι φίλαθλοι αξίζουν τα εύσημα για τη συμμετοχή τους, τη συμπαράσταση και την αθρόα προσέλευση στο μπάσκετ. Στο δεύτερο γύρο πρέπει να στηρίξουν μαζικά τον Πιερικό Αρχέλαο, γιατί μαζί με την ομάδα, στην κορυφή βρίσκεται και ο κόσμος, εάν συγκρίνουμε την προσέλευση των θεατών στα άλλα γήπεδα.
Το μπάσκετ απέδειξε ότι αξίζει κάτι παραπάνω αυτή τη χρονιά και όλοι πρέπει να συνδράμουμε στο όραμα διατηρώντας την ποιότητα και το ήθος που μας χαρακτηρίζουν.
Η οικογένεια του μπάσκετ μεγάλωσε πολύ. Τα όνειρα της δεν χωρούν στο παλιό, μικρό γυμναστήριο. Δικαιούται και απαιτεί:
ΓΗΠΕΔΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!(ΤΟΠΙΚΗ) Γιάννης Τσαπουρνιώτης 
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks