«Πιο ώριμος ο Άρης του Κούπερ» Ο Θωμάς Κυπαρίσσης φιλοξενήθηκε στα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7» μιλώντας για τον αγώνα Ξάνθη - Άρης

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 28-1-2010
Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια τόσο στην Ξάνθη όσο και στον Άρη και το όνομά του μάλιστα έγινε και σύνθημα από τους οπαδούς. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να μιλήσει για τον αγώνα Ξάνθη – Άρης. Ο Θωμάς Κυπαρίσσης φιλοξενήθηκε στα «ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7» μιλώντας για τον αγώνα των «Πηγαδίων».
«Ο Άρης τα τελευταία παιχνίδια με την έλευση του Κούπερ είναι καλύτερη, έδωσε οντότητα και στυλ στην ομάδα. Έχει πολύ καλό σερί, αν εξαιρέσεις την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Ο Άρης παίζει καλή μπάλα. Η Ξάνθη μέσα στην έδρα της είναι δυνατή ομάδα. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, ο Άρης φυλάει τα νώτα της και φυλάγεται στην άμυνα» είπε αρχικά ο Κυπαρίσσης και συνέχισε: «Θέλω να κάνετε ένα γκάλοπ σε οπαδούς του Άρη και να ρωτήσετε πότε ήταν καλύτερα. Παλαιότερα που δεν έπαιρνε αποτελέσματα αλλά άλλαζε πολλές πάσες ή τώρα που παίρνει τα αποτελέσματα. Ο Άρης είναι πιο ώριμος και παίρνει αποτελέσματα από την ποιότητα των παικτών του».
Σύμφωνα με τον Κυπαρίσση, ο αγώνας ίσως κριθεί στα στημένα: «Μου αρέσει πολύ ο Άρης σαν ομάδα που προσαρμόζεται στις καταστάσεις κάθε αγώνα. Είναι επίσης σημαντικό και όταν δεν παίζεις καλά να κερδίζεις. Δεν μπορεί κάθε Κυριακή να έχεις καλή απόδοση. Στα στημένα ίσως κριθεί ο κυριακάτικος αγώνας Ξάνθη – Άρης. Ειδικά σε τέτοια κλειστά ματς. Όλοι οι προπονητές δουλεύουν πολύ αυτές τις φάσεις. Σίγουρα δουλεύει και ο Άρης στα στημένα».
Τέλος, ο Θωμάς Κυπαρίσσης αναφέρθηκε σε κάποιους παίκτες του Άρη: «Όλη η ομάδα δουλεύει εντελώς διαφορετικά, ο Κάμπορα σκοράρει και βρίσκεται μέσα στις φάσεις. Ο Κόκε δεν είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σέντερ φορ, δεν έχει αυτά τα στοιχεία, του αρέσει να περιφέρεται, αυτό είναι το στυλ του. Ο δεύτερος επιθετικός είναι ο ρόλος που του αρμόζει. Ο Κάλβο είναι πάρα πολύ καλός παίκτης επίσης. Δουλεύει περισσότερο στον Άρη στα χαφ, στο κέντρο και στην επίθεση».

http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks