Πιερικός - Επιστροφή στις προπονήσεις οι παίκτες του Πιερικού

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010
Το εβδομαδιαίο τους ρεπό έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού και επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις πιο φρέσκοι και ευδιάθετοι για την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι ποδοσφαιριστές έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη. Μια νίκη που τη θέλουν πάρα πολύ όχι μόνο για τους βαθμο0ύς αλλά κυρίως για να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα τρία χωρίς νίκη αποτελέσματα στην έδρα.
Το γεγονός ότι θ’ απουσιάσουν κάποιοι παίκτες είναι σίγουρα κάποιο πρόβλημα αλλά ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει ήδη δρομολογήσει τους αντικαταστάτες τους.
Στο τελευταίο παιχνίδι στο ισόπαλο 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου δεν έπαιξαν Μαρτίνεζ – Εξουζίδης και Γκουγκουλιάς και εξέτισαν έτσι την ποινή τους και τίθενται στη διάθεση του προπονητή του Πιερικού.
Οι τρεις αυτοί μαζί με τους νεοαποκτηθέντες Ρέγιες και Κωνσταντινίδη που προπονούνται συνεχώς είναι μέσα στους παίκτες που είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ηλιούπολη που θα γίνει στην Κατερίνη.
Στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα θα είναι ενιαίο και σ’ αυτή θα πάρουν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μπορεί να είναι η δεύτερη προπόνηση της εβδομάδας αυτής ενόψει του αγώνα της Κυριακής, ουσιαστικά όμως το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας ειδικά γι’ αυτό το παιχνίδι αρχίζει σήμερα.
Στόχος των ποδοσφαιριστών του Πιερικού στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια είναι να πάρουν ισάριθμες νίκες και ν’ ανέβουν έτσι βαθμολογικά.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks