Α' ΕΚΑΣΚΕΜ - ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ(ΣΑΡΙΣΑ) 60-65

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

http://www.cityofathens.gr/files/basketball_middle.jpg 

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010


Ικανή για τα πάντα φαίνεται να είναι η ομάδα του Βατανιακού(Σάρισα)! Στο εξ αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης δε κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την ομάδα της Σωσάνδρας και ηττήθηκε με 77-67! Βέβαια οι απουσίες, αλλά κυρίως η ανεπανάληπτα εχθρική διαιτησία που αντιμετώπισε, δε άφηναν περιθώρια για κάτι καλύτερο στους Κατερινιώτες.
Το Σάββατο όμως, φάνηκε η στόφα της μεγάλης ομάδας μέσα στην καυτή έδρα της Μελίκης, σπάζοντας το αήττητο της τοπικής ομάδας. Από την πρώτη στιγμή οι παίκτες του Βατανιακού μπήκαν αποφασιστικά και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού με την απαραίτητη ψυχραιμία! Κάπως έτσι κύλησε και το β' δεκάλεπτο, με καμιά από τις δύο ομάδες να μπορούν να χτίσουν διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο με 36-33. Στο γ' δεκάλεπτο ξεχώρισε η σκληρή άμυνα των φιλοξενούμενων που υποχρέωσαν τη Μελίκη να πετύχει μόλις 7 πόντους! Πέντε λεπτά πριν τη λήξη η διαφορά υπέρ των Κατερινιωτών άγγιξε και τους 10 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν και έμπειροι, αλλά και νέοι σε ηλικία παίκτες προσφέροντας όλοι τα μέγιστα για την ομάδα της πόλης μας. Διακριθέντες για τη Σάρισα ήταν κυρίως ο Μπαλαρμάς Αν. με τους 32 πόντους και ο Β. Κόκκινος με τη πολύ καλή άμυνα του!
Έντονα παράπονα είχαν οι γηπεδούχοι εναντίον των διαιτητών Εκίζογλου και Παπαγεωργίου οι οποίοι είχαν άστοχα σφυρίγματα εις βάρος και των δύο ομάδων. Τα δεκάλεπτα: 17-19, 18-15, 07-14, 18-17.
ΣΑΡΙΣΑ (Χοτοκουριδης): Βαφείδης Αλ. 8, Καραφουλίδης, Μπαλαρμάς 32, Κουτσικιανίδης, Φελεκίδης, Φώτας 4, Βαφείδης  Ι., Βαφείδης Ν. 6, Πόσιος 7, Κόκκινος 8, Ακερμανίδης.
ΜΕΛΙΚΗ (Ασλανίδης): Πελλας 8, Παραπούρας 6, Ντόβας 23, Λέφας 13, Ουγγρίνης 6, Σιστάκος 4.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks