Δ' Εθνική - Δηλώσεις των προπονητών των ομάδων της Πιερίας

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ο προπονητής της Α.Ε Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης

«Μας άξιζε η νίκη στην Αγκαθιά»
Για το θέμα της κορυφής: Κοιτάζω μόνο την ομάδα μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι.
Η πρωτοπόρος Α.Ε Ποντίων έκοψε τους πρώτους βαθμούς από την εκ των διεκδικητριών  του τίτλου Νίκη Αγκαθιάς αφού στα επτά προηγούμενα παιχνίδια είχε μόνο νίκες. Το τελικό 1-1 είναι άδικο για την Α.Ε Ποντίων που ήταν η ομάδα που επικράτησε σ’ όλους τους τομείς, δημιούργησε ευκαιρίες και αν τις αξιοποιούσε  θα επέστρεφε νικήτρια. Αναφερόμενος ο προπονητής της Α.Ε Ποντίων δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δείξανε στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι το τελικό αποτέλεσμα γιατί έπρεπε να το κερδίσουμε τουλάχιστον με τρία γκολ διαφορά. Είχαμε τις ευκαιρίες ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι και χωρίς μάλιστα να κινδυνέψουμε σ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από ατομικά λάθη και όχι ικανότητα των αντιπάλων. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα αποκτά σιγά-σιγά αγωνιστική φιλοσοφία και δόγμα στο παιχνίδι της κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει   το μέταλλο του πρωταθλητή.
Για την ώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό.
Β.Κ: Το πρωτάθλημα παρουσιάζει μια άγρια ομορφιά αφού στην κορυφή με διαφορά βαθμών που μπορούν να καλυφθούν υπάρχουν πολλές ομάδες. Ποια έιναι η άποψή σου για τη συνέχεια;
Γιώργος Καμπερίδης: Δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Εμείς (εγώ και οι παίκτες μου) κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όχι μόνο από δύο ομάδες αλλά από 4-5 ομάδες.
Ο κ. Μπάμπης Μουστακίδης, προπονητής του Εθνικού Κατερίνης
«Δίκαιο το αποτέλεσμα μπορούσαν και οι δύο τη νίκη.
Τι πιστεύει για το γκρουπ της κορυφής.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι Εθνικού –Βατανιακού έγινε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις  και μ’ ένα ημίχρονο καλής απόδοσης από κάθε ομάδα. Για το παιχνίδι αυτό ο προπονητής του Εθνικού  δήλωσε:
«Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και γι’
αυτό προσπάθησαν χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά όπλα.
Ο Βατανιακός  στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλύτερα, είχε μια ελαφριά υπεροχή χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία.
Εμείς σ’ αυτό το διάστημα αμυνθήκαμε σωστά προσπαθήσαμε επιθετικά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρουμε πολλά πράγματα γιατί δεν είχαμε στο επιθετικό κομμάτι καλή κυκλοφορία και οργάνωση.
Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και το μόνο που ζήτησα ήταν να δείξουν μεγαλύτερη υπομονή στην οργάνωση του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε φάσεις στην εστία του αντιπάλου. Ξεκινήσαμε με μια μεγάλη ευκαιρία που θα μπορούσε να μας βάλει μπροστά στο σκορ, ήμασταν πιο δυνατοί και αποφασιστικοί τουλάχιστον στα πρώτα 20λεπτά του Β΄ ημιχρόνου και σίγουρα είχαμε καλύτερη εικόνα και ήμασταν πιο κοντά στη νίκη από τον αντίπαλο στο χρονικό αυτό διάστημα. Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές; Τους ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ αυτό όμως δεν έγινε και έτσι είχαμε το τελικό αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένες καμία από τις δύο ομάδες παρόλο που ήταν δίκαιο. Εμείς θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να πάρουμε τα αποτελέσματα που  πρέπει για να αναρριχηθεί η ομάδα στη βαθμολογία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Εδώ και αρκετό καιρό είμαστε καλά σαν ομάδα και αυτό με ευχαριστεί και αν συνεχίσουμε έτσι θα δικαιωθούν οι προσπάθειες των παικτών.
Β.Κ: Πως βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος με το συνωστισμό που παρουσιάζει η κορυφή;
Μπάμπης Μουστακίδης: Σύμφωνα με τη βαθμολογική σημερινή κατάσταση από το Βατανιακό μέχρι την κορυφή μπορούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Αγωνιστικά όμως με το πρόγραμμα και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μπορούμε και μεις με βάση την εικόνα που παρουσιάζουμε να διεκδικήσουμε και μεις την πρώτη θέση.
Ο προπονητής του Βατανιακού κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης

«Και οι δύο ομάδες μπορούσαν τη νίκη» Η άποψη του για το θέμα της ανόδου.
Δεν άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Βατανιακού, το αποτέλεσμα του αγώνα και το ότι οι παίκτες του δεν παρουσίασαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, αυτό των τελευταίων αγωνιστικών όπως δήλωσε οφείλεται  στον κακό αγωνιστικό χώρο. Πάντως δεν παρέλειψε να πει ότι και οι δύο ομάδες μπορούσαν να πάρουν τη νίκη. Συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά παρ΄ όλα αυτά προς το τέλος δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θα μπορούσε βέβαια ο Εθνικός στη φάση με τον Τσιμόπουλο να προηγηθεί και στο παιχνίδι να έχει τον πρώτο λόγο  και ίσως και να το κερδίσει.
Β.Κ: Πίστευες δηλαδή ότι όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι;
Γιάννης Κωνσταντινίδης: Ναι.  Είναι όμως κρίμα ειδικά για μας γιατί χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για να πλησιάσουμε την κορυφή  περισσότερο. Πιστεύω ότι ο αγωνιστικός χώρος δε μας άφησε ν; παίξουμε αυτό που μπορεί η ομάδα γιατί στα τελευταία παιχνίδια έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, συνεχίζουμε βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε μέχρι το τέλος τι μπορούμε να πετύχουμε.
Β.Κ: Η  Νάουσα βρίσκεται στη 2η θέση με δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο. Πως βλέπεις τη Νάουσα και την κατάσταση που διαμορφώθηκε στην κορυφή;
Γιάννης Κωνσταντινίδης: Είναι επικίνδυνη  ομάδα η Νάουσα. Το ευχάριστο είναι ότι 4-5 ομάδες που βρίσκουν στο κυνήγι της 1ης θέσης και μέσα  σ’ αυτές και η ομάδα μου. Βαθμοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος σίγουρα θα χαθούν. Βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του δευτέρου και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα γίνει μεγάλη μάχη.
Β.Κ: το ότι η Νάουσα θα έρθει τρεις φορές στην Κατερίνη σου λέει τίποτε;
Γιάννης Κωνσταντινίδης: Αυτό είναι ένα αβαντάζ για τις δικές μας ομάδες που θα πρέπει να την κερδίσουν και να μείνει πίσω στη βαθμολογία.
Ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Στέφανος Ταβουκτσής

«Η νίκη αυτή μας ανέβασε βαθμολογικά και ψυχολογικά»
Τι είπε για το γκρουπ της κορυφής
Την απόλυτη ικανοποίηση για τη νίκη της ομάδας του εξέφρασε ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Στέφανος Ταβουκτσής απονέμοντας  τα εύσημα στους παίκτες του και ευχαριστώντας τον κόσμο γιατί με τη νίκη αυτή το όφελος ήταν διπλό με πιο μεγάλο μάλιστα την τόνωση του ηθικού των παικτών. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν για μας ότι καλύτερο γιατί είχαμε απέναντί μας ένα πολύ καλό αντίπαλο που είχε μάλιστα από το 22΄ και μετά αριθμητικό αποτέλεσμα μετά την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Μπατάλα.
Στο α΄ ημίχρονο ξεκινήσαμε λίγο μουδιασμένα, χωρίς πάθος και μάλλον μέχρι το λεπτό της αποβολής του παίκτη μας δεν είχαμε καταλάβει τη σπουδαιότητα που είχε για μας ο αγώνας αυτός.
Μετά την αποβολή και μόλις βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο καταλάβαμε τη σημασία του παιχνιδιού. Ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει ενώ στα προηγούμενα 22 λεπτά μας απείλησε. Αρχίσαμε  προοδευτικά να ανεβάζουμε την απόδοσή μας και δημιουργήσαμε δυο-τρεις ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην ανάπαυλα συζητήσαμε με τα παιδιά τον τρόπο που θα φτάναμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Και αυτό έγινε. Κλείσαμε τον αντίπαλο στην περιοχή του δημιουργήσαμε σαφώς περισσότερες και κλασσικές ευκαιρίες και ευτυχίσαμε να προηγηθούμε και να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς.
Στα τελευταία 10λεπτα που ο αντίπαλος τα έπαιξε για όλα δεν τον επιτρέψαμε να μας απειλήσει κλείνοντας όλους τους χώρους ενώ παράλληλα βγαίναμε  στην αντεπίθεση για το δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι αυτό δε μας έδωσε μόνο βαθμολογική ανάσα αλλά μας ανέβασε και την ψυχολογία στα ύψη κάτι που μας έλειπε πολύ.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμβολή του που ήταν καθοριστική. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που είναι ένα τοπικό ντέρμπι από το οποίο πιστεύω ότι θα αποκομίσουμε αρκετά οφέλη.
Β.Κ: Πως βλέπεις Στέφανε το θέμα της ανόδου μετά την βαθμολογική άνοδο και της Νάουσας στο γκρουπ των πρωτοπόρων μαζί με Βατανιακό, Εθνικό Βατερού και Αγκαθιά;
Στέφανος Ταβουκτσής: Πίστευα και πιστεύω ότι η Νάουσα είναι από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο. Άποψή μου είναι ότι πολύ κοντά στην άνοδο είναι και η Α.Ε Ποντίων, ο Βατανιακός και η Νάουσα με ίδιες πιθανότητες.
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks