Σ.Φ.Κ. <<Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ>> - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ - ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3 (22-25, 19-25, 25-21, 25-27)

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010
Την νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού στο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου κέρδισε μέσα στη Σκύδρα τον τοπικό Αριστοτέλη με 3-1 σετ και παράλληλα διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας περιμένοντας το ντέρμπι με την Πτολεμαΐδα που θα κρίνει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πιερικού έδειξε “χαρακτήρα” στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της εμφάνιση πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, δείχνοντας ότι πρόκειται για ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές για ομάδα που θα οδηγήσει το βόλεϊ της Κατερίνης σε υψηλές κατηγορίες και στη θέση που πρέπει να είναι.
   Στο παιχνίδι της Σκύδρας η ομάδα του Πιερικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε μια διαφορά την οποία τη διατήρησε ως το τέλος, αν και στο σημείο αυτό παρουσίασε μια χαλαρότητα, αλλά τελικά πήρε το σετ με 25-22. Στο 2ο σετ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Σκύδρας και το κέρδισε εύκολα με 25-19. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Πιερικού παρουσίασε ένα πρόσωπο με πολλά τραγικά λάθη σε υποδοχή και άμυνα με αποτέλεσμα η ομάδα της Σκύδρας να προηγηθεί με 22-12. Στο σημείο αυτό οι παίκτες του Πιερικού με αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν το σκορ στο 22-20 όμως τρία τραγικά λάθη έδωσαν το σετ στους γηπεδούχους με 25-21. Στο 4ο σετ η ομάδα του Πιερικού προηγήθηκε από την αρχή του σετ με διαφορά 4-5 πόντων, έφτασε στο 24-19, μια ανάσα από την νίκη, όμως τέσσερα καρφιά άουτ και ένας άσσος στην υποδοχή οδήγησαν στο 24-24. Ο Πιερικός προηγήθηκε 25-24 αλλά πραγματοποίησε σερβίς άουτ και το σκορ έγινε 25-25. Τελικά κατόρθωσε να πάρει το σετ με 27-25 και με 3-1 σετ το παιχνίδι.
   Ο Κ. Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: ‘Το θετικό σε μια μεγάλη ομάδα είναι να παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ακόμα και με την χειρότερη εμφάνιση. Η ομάδα κέρδισε δείχνοντας χαρακτήρα. Συνεχίζουμε για την κατάκτηση της 1ης θέσης του πρωταθλήματος.’
   Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Πάππας Κ., που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σε όλους τους τομείς, όπως επίσης και οι Σαμαλής Θ., Κρομύδας Π. και Γρηγοριάδης Κ.
Η σύνθεση: Σαμαλής Θ., Πάππας Κ., Γεωργόπουλος Αλ., Γρηγοριάδης Κ., Κρομύδας Π., Σουλής Κ., Καλιακός Σ., Σαρρής Κ., Χρυσικός Τ., Γερομιχαλός Θ., Αλεξίου Γ., Ξενίδης Γ.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ  2-3
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ -ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ  2-3
ΦΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΣ ΑΤΛΑΣ  3-0
ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ - ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3-2
Η βαθμολογία
α/α                                   ΟΜΑΔΑ                          ΣΕΤ                  ΒΑΘΜΟΙ
1        ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ                       30-5                      28
2        ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ                          29-6                      28
3        ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ                  23-13                     19
4        ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ                                       15-20                      13
5        ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ                              15-22                      11
6        ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ                     16-23                      10
7        ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                            12-25                        9
8        ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                              3-29                         2
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς Κουτσιμάνη και τις εταιρείες “NISSAN” “FORD” “SUBARU” & “CHINA MOTOR” για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks