ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΟΑΚΑ)

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010


Τεταρτη 13-1-2010 Ο Κλέιτον χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό

Μεγάλη εμφάνιση απο τον ΠΙΕΡΙΚΟ στο ΟΑΚΑ στον αγώνα κυπάλλου με τον ΠΑΟ.Η ομάδα μας στάθηκε σάν ίσος προς ίσον με τον μεγάλο της αντίπαλο, κοίταξε στα μάτια τους ακροβοπληρωμςενους πάικτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ισόφάρισε το παιγνίδι και λύγισε στο 93 λεπτό, με ένα γκόλ του ΚΛΕΙΤΟΝ που λύτρωσε τον ΠΑΟ, που απέφυγε έτσι την διαδικασια της παράτασης ή και των πέναλτυ.Μπράβο στα παλλικάρια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που έδειξαν ότι η ομάδα μας δύσκολα ηττάται, κάτι που προκύπτει και απο την πορεία της στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής που έχει να γνωρίσει την ήττα εδώ και πολλούς αγώνες.... (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)
ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!


----------------------------
(18' , 90+3' Κλέϊτον σουτ - 40' Κοντέων κεφ)

Στο 31' οριζόντιο δοκάρι ο Σαριέγκι

Στο 52' οριζόντιο δοκάρι ο Παστός

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (46' Νίνης), Μπίαρσμιρ, Δάρλας, Βύντρα, Πετρόπουλος (46' Σισέ), Κατσουράνης, Τζιόλης (60' Καραγκούνης), Κλέϊτον.

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης (65' Κωνσταντινίδης), Παστός, Γκουγκουλιάς (84' Ολγκίν), Κοντέων, Μαρτίνεζ, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Πέντα (78' Τσιτλακίδης), Μακρής, Φρέντερικς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Αργυρός (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δάρλας - Χατζηζήσης, Τασίδης, Μαρτίνεζ, Τσιτλακίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, απέναντι στον "ψυχωμένο" Πιερικό. Οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ με 2-1 κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης. Στο δια ταύτα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με σουτ του Κλέϊτον, όμως οι Κατερινιώτες ισοφάρισαν στο 40' με κεφαλιά του Κοντέωνα. Στην επανάληψη, οι "πράσινοι" είχαν...κατασκηνώσει στην εστία του Καρακούτση, ωστόσο κατάφεραν να την παραβιάσουν στο 90+3' με σουτ μέσα από την περιοχή και πάλι του Σίλβα Κλέϊτον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι 52' ο Πιερικός είχε οριζοντιο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παστού.(www.mikriliga.com)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks