Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010



ΤΕΤΑΡΤΗ 13-1-2010
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Ανακοινώνει παίκτη
Κοντά στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου βρίσκεται ο Σβορώνος. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιζε στην Καστοριά (Γ’ Εθνικής) και πολύ πιθανό μέχρι αύριο, να έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Απο εκεί και πέρα, ο Ίτσιος (νεοφερμένος τερματοφύλακας), μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό. ΔΗΜ. ΔΕΡ.
ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Με Καρκαμάνη η προπόνηση

Από σήμερα και κάθε Τρίτη απο εδώ και στο εξής, ο Χρήστος Καρκαμάνης θα δίνει το παρών στην προπόνηση της ΜΑΕ Ποντίων και θα προπονεί τους τερματοφύλακες της ομάδας. Έτσι έγινε σήμερα, στη διπλή προπόνηση του συλλόγου (πρωί – απόγευμα). Στα αγωνιστικά, εκτός μάχης τέθηκαν οι Οικονόμου και Βεϊζαμενίδης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. ** Τα απαραίτητα χαρτιά για την έκδοση του δελτίου του Νάκα έχουν σταλθεί και πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για το επόμενο ματς με τη Φλώρινα. ΔΗΜ. ΔΕΡ.
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Επιστρέφει ο Μπατσαράς
Για το ερχόμενο παιχνίδι με τα Σιάτιστα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο Βατανιακός. Μονόδρομο για την ομάδα αποτελεί η νίκη, που θα διατηρήσει το συγκρότημα της Κατερίνης κοντά στις πρώτες θέσεις. Στα αγωνιστικά, εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και επιστρέφει ο Μπατσαράς. ΔΗΜ. ΔΕΡ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Με τους γνωστούς απόντες
Χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες ξεκίνησε η προετοιμασία του Εθνικού Κατερίνης για το παιχνίδι με την Αλεξάνδρεια. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Σαββίδης και Δημόπουλος, που είναι τραυματίες, με τον δεύτερο να είναι κοντά στην… επιστροφή. ΔΗΜ. ΔΕΡ.(ΠΗΓΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks