ΠΑΟ - Ο Σλοβάκος Γιέντριτσεκ της Σάλκε κοντά στον Παναθηναϊκό - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Στο πρόσωπο του Σλοβάκου διεθνή επιθετικού της Σάλκε, Έρικ Γιέντριτσεκ, φέρεται να βρήκε ο Παναθηναϊκός τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Σισέ και Πετρόπουλο στη γραμμή κρούσης εν όψει του ..
δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.
Στη Γερμανία την Τρίτη ο Φέλιξ Μάγκατ ανακοίνωσε στον ποδοσφαιριστή ότι δεν τον υπολογίζει, παρά το γεγονός ότι ο Γιέντριτσεκ αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από την Καϊζερσλαουτερν κι αφού συμμετείχε στην... τρελή πορεία της Σλοβακίας στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Με τους «μπλε» όμως τόσο στους 3 αγώνες που συμμετείχε εφέτος δεν έπεισε, ενώ προφανώς και στις προπονήσεις ο κ. Μάγκατ δεν θα βλέπει αυτά που θέλει στον ποδοσφαιριστή. Βέβαια για να είμαστε και ειλικρινείς, έχοντας μπροστά σου τους Ραούλ, Χούντελαρ και Φαρφάν δεν έχεις και πολλές ελπίδες να βρεις θέση στην 11άδα αυτής της ομάδας...

Τέλος πάντων, πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχει θετική άποψη και απο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλα και από τον Κάρλος Φρέιτας ο οποίος αναμένεται να χειριστεί και να κλείσει την υπόθεση, μια και μιλάμε για σχεδόν συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός θ' αποκτήσει τον Γιέντριτσεκ με τη μορφή του δανεικού και το καλοκαίρι, ανάλογα με την πορεία που θα έχει ο παίκτης, πρόκειται να συζητήσει και το ενδεχόμενο αγοράς του.

Ποιος είναι ο Γιέντριτσεκ

Ο Σλοβάκος γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 1986 στην πόλη Τρστενά της Σλοβακίας, έχει ύψος 1,76 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρουζομπέροκ το 2003. Έπειτα από τέσσερις σεζόν, μετακόμισε στο Ανόβερο(2006). Ύστερα πήρε μεταγραφή στην Καϊζερσλάουτερν. Εκεί έμεινε τρεις χρονιές (2007-2010), έπαιξε συνολικά 90 ματς και σημείωσε 34 γκολ. Ο Φέλιξ Μάγκατ τον είδε και τον πήρε στην Σάλκε. Ο Σλοβάκος επιθετικός έχει αγωνιστεί μόλις σε 3 φετινά ματς της Σάλκε με συνολικό χρόνο συμμετοχής 29 λεπτά, δίχως να έχει σημειώσει κάποιο γκολ. Ο 24χρονος, παράλληλα, είναι και 23 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας, έχοντας σημειώσει 2 τέρματα, ενώ το συμβόλαιό του με την Γερμανική ομάδα λήγει στις 30 Ιουνίου του 2013. (http://www.sportnooz.gr)

Ο Έρικ Γιέντριτσεκ
 
.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks