ΠΑΟΚ - Η σύσκεψη και οι αποδεσμεύσεις

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

 
Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Είναι αλήθεια ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας ιδιαίτερη υψηλός αριθμός παικτών από τους οποίους δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι οι επιτελείς του συλλόγου, αλλά και δεν ταιριάζουν στα πλάνα του ..τεχνικού επιτελείου. Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι στον κορυφή της ατζέντας στη συνάντηση που αναμένεται μεταξύ της τριανδίας (Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης και Χάβος) που θα αποφασίσει περί της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο.






Οι τρεις άνδρες θα συναντηθούν εντός των επόμενων ωρών και μέσα από τα αποτελέσματα της συζήτησης ουσιαστικά θα βγουν και συμπεράσματα, σχετικά με την τακτική που θα εφαρμόσει η ομάδα. Ακόμη και επί του ζητήματος εμπλοκής του επενδυτικού ομίλου στην ΠΑΕ μέσω της κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι ξεκάθαρο ότι βάσει των ισχυόντων δεδομένων, ο Δικέφαλος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μπει δυναμικά στην αγορά. Σε περίπτωση όμως που πράξει αντιθέτως, προφανώς και θα σημαίνει ότι υπήρξε ουσιαστική (και οριστικά θετική) εξέλιξη στο ζήτημα του επενδυτικού ομίλου. Επί του παρόντος, ισχύει ότι ο εκπρόσωπος του συγκεκριμένου ομίλου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 10 Ιανουαρίου και θα μεταφέρει τις οριστικές αποφάσεις.

Επιστρέφοντας εξάλλου στο ζήτημα των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων, είναι ξεκάθαρο ότι στον ΠΑΟΚ έχουν προαποφασίσει να ξεφορτωθούν συγκεκριμένα υψηλά συμβόλαια. Μένει να φανεί αν θα δώσουν προτεραιότητα στο οικονομικό σκέλος. Το βέβαιο είναι ότι η λίστα των παικτών που βρίσκονται είτε υπό παραχώρηση (με τη μορφή δανεισμού) είτε προς λύση των συμβολαίων τους, είναι αρκετά μεγάλη. Από τους ξένους υπάρχει το όνομα του Λούσιο Φιλομένο για τον οποίον έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες, καμία όμως σκοπεύει να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιό του.
Υπάρχει επίσης αυτό του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς του οποίου το συμβόλαιο είναι επίσης πολύ μεγάλο για να το καλύψει η οποιαδήποτε από τις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ενώ τελευταία προστέθηκε και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ ο οποίος έπειτα από τις πρόσφατες μετριότατες έως κακές εμφανίσεις του, έχασε την εμπιστοσύνη του Μάκη Χάβο. Υπό προϋποθέσεις θα εξεταστεί και η περίπτωση του Κριστιάνο Μοράες. Σε ότι αφορά τους Ελληνες, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρόπους για να παραχωρήσει δανεικό τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, δεν εντάσσεται στα πλάνα και ο Σωτήρης Μπαλάφας, ενώ θα υπάρξει συζήτηση και για τον Γεωργίου.

Στον αντίποδα, σε πρώτη φάση είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει τουλάχιστον δύο παίκτες. Για την ακρίβεια, ψάχνει βασικό αριστερό χαφ. Το ιδανικό σενάριο είναι ασφαλώς να εντοπίσει έναν παίκτη τύπου Σορλέν ο οποίος μπορούσε να παίξει τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής όσο και στην αριστερή πτέρυγα. Εφόσον το καταφέρει ουσιαστικά θα γλιτώσει μία κίνηση. Αν όχι, θα χρειαστεί να πάρει έναν αριστερό χαφ κι έναν ακόμη που θα παίζει στον άξονα. Από εκεί και πέρα, κατά πόσο θα επιδιώξει την ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης θα εξαρτηθεί από το μέλλον των υποθέσεων των Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς.
http://www.sport.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks