Δύσκολες οι περιπτώσεις των Σάντσες, Αρούνα, ομιλία Βαλβέρδε

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010
Υπερβολικές κρίνουν στον Ολυμπιακό τις απαιτήσεις της Βαλενσιέν και Μονακό για τους Σάντσεζ και Αρούνα και οι ερυθρόλευκοι θέτουν εκ νέου σε υψηλή θέση το όνομα του Αμαλφιτανό της Λοριάν. Πολλή δουλειά ζήτησε ...
από τους παίκτες του ο Βαλβέρδε μιλώντας τους στην πρώτη προπόνηση μετά το εορταστικό ρεπό.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεν Βαλανσιέν ζητά το ποσό των 4 εκ. ευρώ ώστε να συναινέσει στη μεταγραφή του Κολομβιανού μέσου, ενώ λίγο πιο μικρές (σ.σ. περίπου 3,2 εκ. ευρώ) είναι οι απαιτήσεις της Μονακό για τη μεταγραφή του Αρούνα Λουκμάν, κι έτσι όλα δείχνουν ότι οι συγκεκριμένες περιπτώσεις, παρά το γεγονός ότι τυγχάνουν της αποδοχής του «ερυθρόλευκου» τμήματος σκάουτινγκ, κρίνονται πολύ ακριβές. Κάτι που πιστεύουν στον Πειραιά ότι δεν ισχύει στην περίπτωση του Μοργκάν Αμαλφιτανό.

Ο 25χρονος Γάλλος μέσος πληροί αρκετές από τις προϋποθέσεις που πιστεύουν οι ερυθρόλευκοι ότι πρέπει να έχει ο παίκτης που θέλουν ν' αποκτήσουν και το σημαντικότερο είναι ότι το συμβόλαιό του με τη Λοριάν λήγει τον προσεχή Ιούνιο, οπότε η γαλλική ομάδα δεν μπορεί να έχει μεγάλες απαιτήσεις. Βέβαια για όλα αυτά αυτός που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος περιμένει το κάλεσμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε να συζητήσουν το μεταγραφικό πλάνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό αυτή η συνάντηση να γίνει μέχρι την Πέμπτη, ειδάλλως πάει για την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου.


Εκεί όπου οι πρωτοπόροι της Super League θα ξεκινήσουν την προσπάθεια παραμονής τους στην κορυφή και επιστροφής στους τίτλους. Σήμερα (28/12) οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από το διάρκειας 5 ημερών ρεπό που τους είχε χορηγήσει ο Ισπανός τεχνικός. Ο Βαλβέρδε δεν θέλησε να τους πει πολλά στη σημερινή προπόνηση, απλά ότι θέλει να τους δει να δουλεύουν πολύ στην προπόνηση ώστε να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλό ρυθμό. Απ’ το Ρέντη απουσίασαν δικαιολογημένα οι Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς, όπως και ο Ντουντού, του οποίου η αποκατάσταση πηγαίνει καλά και ο Βραζιλιάνος την Τρίτη έβγαλε τα ράμματα απ’ το πόδι του. 


Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:


«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα, μετά την άδεια που είχαν για τα Χριστούγεννα, ξεκινώντας, με την προπόνηση που έγινε στις 19:00, την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ηρακλή (Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, 19:30), ο οποίος θα διεξαχθεί  στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο  πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League. Από την προπόνηση απουσίασαν με άδεια, οι Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς, ενώ ο Ντουντού που βρίσκεται στην Βραζιλία συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Από το πόδι του Βραζιλιάνου μέσου αφαιρέθηκαν σήμερα και τα ράμματα που είχαν τοποθετηθεί μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 10:30».(http://www.sportnooz.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks