Η 3η αγωνιστική της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

25.09.2010 Αθλητισμός


Τρίτη "στροφή" για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και η συνάντηση που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι αυτή του Άρη Κοκκινοπλιτών με αντίπαλο την 25η Μαρτίου στο δημοτικό γήπεδο της Ν. Ζωής με τους τυπικά γηπεδούχους να στοχεύουν στο απόλυτο των.. βαθμών (3x3).
Στο δημοτικό γήπεδο Παραλίας η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Ελπίδα Κατερίνης σ' ένα παιχνίδι χωρίς ξακάθαρο φαβορί, τους φιλοξενούμενους όμως να βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση ύστερα από τη νίκη στη Σεβαστή, ενώ ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου υποδέχεται τον Όλυμπο Βροντούς σ' ένα αμφίρροπο παιχνίδι.
Το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση στο Μοσχοχώρι της τοπικής Δόξας με αντίπαλο τον "νεοφώτιστο" Ταύρο Ελάφου.
Στον Κ. Αγιάννη ο Πιερικός αντιμετωπίζει τον συνώνυμό του από τον Αρωνά και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, ενώ στις αναμετρήσεις Διαγόρας Σεβαστής - Μακεδονικός Ν. Εφέσου και Αναγέννηση Σβορώνου - Αναγέννηση Κολινδρού δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.
Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με την συνάντηση στον Αγ. Σπυρίδωνα και τη νεανική ομάδα να υποδέχεται την Μεθώνη. Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν αύριο με ώρα έναρξης 16.30

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks