ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Δοκιμάζει τον Κουεζόν Λουνζιτίσα

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

25.09.2010 Αθλητισμός
Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει ολοκληρωθεί, όμως στον Πιερικό "ψάχνονται" για περαιτέρω ενίσχυση στο χώρο του κέντρου.
Έτσι, οι Κατερινιώτες έφεραν στην Κατερίνη για να δοκιμάσουν τον 20χρονο Γάλλο Κουεζόν Λουνζιτίσα Ο νεαρός κατάγεται από την Αγκόλα, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην... Κομπιέν, ομάδα 4ης Εθνικής Γαλλίας.
Ο Λουνζιτίσα έμεινε ελεύθερος καταθέτοντας προσφυγή κι έτσι διατηρεί το δικαίωμα να μεταγραφεί σε ομάδα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Ο ποδοσφαιριστής θα συμμετάσχει στην αυριανή προπόνηση, και αν δείξει καλά στοιχεία δεν αποκλείεται να αποκτηθεί. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να μη φανερώσουν το παραμικρό πρόβλημα οι ιατρικές εξετάσεις, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στο γόνατο.
Η θέση στην οποία αγωνίζεται είναι αυτή του αμυντικού μέσου, γαλλικά δημοσιεύματα όμως τον εμφανίζουν να έχει χρησιμοποιηθεί και ως επιθετικός.
Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Πουλάκος αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Χατζάρα για τον δευτεριάτικο αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα καθώς δεν έχει κάτι το σοβαρό ενώ ο Βεροιώτης προπονητής υπολογίζει κανονικά και στη συμμετοχή του Ισμαέλ Λόπεζ.
Ο Ισπανός γυμνάστηκε και σήμερα με προσοχή λόγω των ραμμάτων στο πρόσωπο, όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας του τη Δευτέρα, καθώς αν χρειαστεί θα αγωνιστεί με ειδική μάσκα.
Νοκ άουτ τέθηκαν οριστικά οι Γουσούλης και Παπαγεωργίου, όπως βέβαια και ο μακροχρόνια τραυματίας Γιαζιτζόγλου, που αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις στο τέλος του μήνα.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks