Η 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Με τις συναντήσεις της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και η πρωτοπόρος Ακαδημία Πλαταμώνα ..δοκιμάζεται στο "Πύρρος Δήμας" κόντρα στον Απόλλων Λιτοχώρου.
Η δεύτερη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα Πίνδος Α. Αγιάννη φιλοξενεί τον Καλλιθεακό και είναι το φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Στο Αιγίνιο ο Αιγινιακός και ο ΠΑΟ Κ. Μηλιάς συναντώνται σ' ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν, λόγω έδρας, το προβάδισμα για τη νίκη, όπως και ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που υποδέχεται την Ελπίδα Ανδρομάχης.
Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στην Εξοχή, όπου ο τοπικός Ερμής φιλοξενεί τον Γ. Ολύμπιο Λόφου, στοχεύοντας στο δεύτερο τρίποντο.
Στη Σφενδάμη η Α.Ε. Καρίτσας έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην τοπική Αναγέννηση, ενώ οι αναμετρήσεις Θερμαϊκός Κορινού - Αριστοτέλης Καταχά και Δίας Δίου - Δρυάνιστα χαρακτηρίζονται ως ματς επιβίωσης.
Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 16.30.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks