Τριπλέτα αστέρων στο στόχαστρο της Τσέλσι

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Ο Φερνάντο Τόρες έχει ισοφαρίσει τη Μπόλτον και πανηγυρίζει   Σάββατο 15 Μαΐου 2010 
 Οι Φερνάντο Τόρες, Φρανκ Ριμπερί και Σέρχιο Αγουέρο αποτελούν τις μεταγραφικές προτεραιότητες για την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι, όπως αναφέρει σήμερα η... "Daily Telegraph". Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Κάρλο Αντσελότι, αναμένεται να έχει στη διάθεσή του 100 εκατομμύρια λίρες (περίπου 117 εκατ. ευρώ) για μεταγραφές και θεωρείται βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να φέρει αυτούς τους παίκτες στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Λίβερπουλ έχει επανειλημμένα απορρίψει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ισπανού στράικερ, ωστόσο οι "κόκκινοι" δεν ξέρουν εάν ο Ράφα Μπενίτεθ θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό χρέος.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, με την οποία ο Ριμπερί έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας της με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Τέλος, ο Αργεντινός επιθετικός έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks