Ντιντάν: Πάω στον Παναθηναϊκό!

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

 

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Την ώρα που Μπλάκμπερν και Γουλβς τον πολιορκούν με στόχο την υπογραφή του, αλλά και ο Παναθηναϊκός αναζητά τον αντι-Σαλπιγγίδη, ο Αρούνα Ντιντάν με δηλώσεις του στον ..αγγλικό Τύπο, προανήγγειλε ότι τη νέα σεζόν θα φορά την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι!
"Είναι προφανές ότι την επόμενη σεζόν θα επιλέξω ομάδα που θα αγωνίζεται στον Champions League και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός", δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής επιθετικός της Ακτής Ελεφαντοστού, στην Daily Mail.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που σκόραρε το 10ο τέρμα του με την Πόρτσμουθ, στη φετινή Premier League, απέναντι στη Γουλβς, βρέθηκε ένα βήμα από τη μεταγραφή του στη Μπλάκμπερν, περνώντας ακόμα και τα ιατρικά τεστ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τα ρόδα όμως πάγωσαν τις διαπραγματεύσεις και δεν κατέβαλλαν ποτέ τα 2,7 εκ. λίρες (περίπου 3,3 εκ. ευρώ) στην Λανς, ομάδα που ανήκει ο παίκτης, για να τον πάρουν στο Ιγουντ Παρκ. Αντίθετα, ένα βήμα από τη μεταγραφή του εκεί, είναι πλέον ο διεθνής αφρικανός ΜακΑρθι.

Κίνηση που έβαλε στο κόλπο για την απόκτηση του Ντινάν πλέον τη Γουλβς, παρότι ο ίδιος έχει άλλη γνώμη, καθώς όπως υποστηρίζει περιμένει τον Παναθηναϊκό. Με το κίνητρο του Champions League να αποτελεί ισχυρότερο δέλεαρ για τον ίδιο όπως φαίνεται, από την Premier League.

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks