Τσεκάρουν Τζαβέλλα στον Παναθηναϊκό

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-3-2010
Τα τελευταία χρόνια αρκετοί είναι οι παίκτες που έκαναν τη διαδρομή Νέα Σμύρνη-Παιανία. Δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο συνολικός αριθμός αυτών να αυξηθεί κατά έναν ακόμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ..."SportDay" οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολουθούν από κοντά την περίπτωση του αριστερού μπακ του Πανιωνίου, Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πράσινοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους κυανέρυθρους προκειμένου να μάθουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις μιας και ο διεθνής αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2011 και η ρήτρα αποδέσμευσής του φθάνει το 1,3 εκατομμύρια ευρώ.
Ως γνωστόν στον Παναθηναϊκό τσεκάρουν όλες τις καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στον ελληνικό χώρο και θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που έρθει πρόταση από το εξωτερικό για τον Νίκο Σπυρόπουλο ή ο Φίλιππος Δάρλας αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Τριφύλλι.(prasinanea.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks