Να τη κι άλλη μία ευκαιρία

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010


ΚΥΡΙΑΚΗ 14-3-2010
ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΙΤΗ
Από καθαρή –λόγω τιμής- σύμπτωση, την ώρα που ο Ολυμπιακός παραχωρούσε ισοπαλία στον ΠΑΣ Γιάννινα (με το συμπάθιο κιόλας, αν τα πράγματα είναι αντίστροφα, αλλά δεν είδα το παιχνίδι), συζητούσαμε με την παρέα τη δήλωση Λαπόρτα ότι δεν χαίρεται με τον αποκλεισμό της Ρεάλ από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι ..υπόλοιποι παρακολουθούν στο σαλόνι τους συναδέλφους μας καλεσμένους στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και συγκεκριμένα τις συνοδεύει η ερμηνεία του καλού φίλου, Νικόλα Βαφειάδη, στη «Συννεφούλα» του Διονύση Σαββόπουλου.
Και τα δύο, σε πείσμα του εκλεγμένου προέδρου της Μπαρτσελόνα, τα απόλαυσα το ίδιο. Αλλά ελάχιστη σημασία έχει τι απολαμβάνω εγώ. Είναι προσωπικές στιγμές που αποκλείεται –δεσμεύομαι γι’ αυτό- να δείτε σε μορφή DVD στα περίπτερα όλης της χώρας.
Σημασία έχει ότι επιβεβαιώνεται αυτό που οι αναγνώστες αυτής της ιστοσελίδας εκτίμησαν πολύ νωρίτερα, όταν σε σχετική ψηφοφορία αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ βασικός ανταγωνιστής στην κούρσα για τον φετινό τίτλο και μάλιστα με ποσοστό κοντά στο 50%.
Έχει σημασία επίσης να μην μείνει ανεκμετάλλευτη και αυτή γκέλα της ομάδας του Πειραιά, όπως για παράδειγμα συνέβη στη διάρκεια του πρώτου γύρου, όταν λίγες ώρες μετά το 2-2 στους «Ζωσιμάδες», ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης.
Και για έναν λόγο παραπάνω: αμέσως μετά, ο βασικός –και τύποις πλέον- ανταγωνιστής δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι του εναπομείναντος προγράμματός του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου το ενδεχόμενο βαθμολογικής απώλειας είναι πολύ σοβαρό.
Όταν λοιπόν οι πράσινοι έχουν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους για να εκτοξεύσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους στους 4 ή 5 βαθμούς από τον δεύτερο και στους 7 από τον τρίτο, θα είναι προϊόν εγκληματικής αμέλειας ο,τιδήποτε άλλο.
Και θυμηθείτε αυτό: αν το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει και πάει πλέον με την παραπάνω διαφορά ασφαλείας στο ντέρμπι με τον τρίτο, θα συζητάμε γιατί να μην ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα με την Σταντάρ, τώρα που μπορούμε να ρίξουμε μεγαλύτερο βάρος στο Europa League και πάει λέγοντας...
Έτσι, γιατί σε αυτή την ομάδα δεν ησυχάζουμε ποτέ. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνουμε και ξανά προς την γκρίνια τραβάμε, τραβάμε, τραβάμε...(prasinanea.gr)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks