Το Βικελίδης θα... κοχλάζει!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-3-2010
Περισσότεροι από 23.000 Αρειανοί, εξαφάνισαν τα εισιτήρια του ντέρμπι μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, θα δημιουργήσουν "καυτή" ατμόσφαιρα και θα αποτελέσουν τον «δωδέκατο» παίκτη για την ομάδα . Ένα ακόμη μάθημα...
οπαδικής κουλτούρας και νοοτροπίας είναι έτοιμοι να παραδώσουν απόψε οι οπαδοί του Άρη, που θα γεμίσουν ασφυκτικά το «Κλεάνθης Βικελίδης», για να σπρώξουν τους παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 23.000 Αρειανοί, που… εξαφάνισαν τα εισιτήρια του ντέρμπι μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα και να αποτελέσουν τον «δωδέκατο» παίκτη για την ομάδα. Είναι σίγουρο πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν στην ατμόσφαιρα του γηπέδου και ενδεχομένως το στοιχείο αυτό να προσφέρει μια καλή ευκαιρία για αιφνιδιασμό από την αρχή στον Άρη.
Θα… κοχλάζει!
Τα τελευταία 24ωρα προκύπτουν αρκετές – πλην όμως συγκεχυμένες – πληροφορίες σχετικά με τις εκπλήξεις και τα χάπενινγκ που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Άρη πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με προτεραιότητα την περιφρούρηση της τάξης και την προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας, οι κίτρινοι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι (και τη… φωνή τους) για να ωθήσουν τον Άρη στη νίκη, αποδιοργανώνοντας τον αντίπαλο, χωρίς όμως να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σέντρα του αγώνα θα πέσουν τόνοι από χαρτάκια στην κερκίδα (όχι ρολά, όπως συνέβη σε αρκετά παιχνίδια και επέφεραν χρηματικά πρόστιμα για τον Άρη), ενώ την τιμητική τους θα έχουν και οι πυρσοί, που θα μετατρέψουν τη νύχτα μέρα και θα κάνουν το… καμίνι του «Κλεάνθης Βικελίδης» να φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά!

Οι οπαδοί του Άρη έχουν κάνει συνείδηση την ανάγκη να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας, απέχοντας από ακραίες ενέργειες και αντιδράσεις, που θα μπορούσαν να την καταστήσουν υπόλογη. Από την πλευρά της και η διοίκηση πάντως, όπως αναφέρθηκε εκτενώς στο χθεσινό ρεπορτάζ, έλαβε προληπτικά μέτρα με την τοποθέτηση προστατευτικού πλέγματος (δίχτυ) στα δύο πέταλα του «Κλεάνθης Βικελίδης» (Θύρες 1 και 3). Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χθες και πλέον θα απαιτείται ιδιαίτερη… προσπάθεια από κάποιον «θερμοκέφαλο» να εκτοξεύσει στον αγωνιστικό χώρο κάποιο αντικείμενο, περνώντας το πάνω από το πλέγμα που φτάνει στα 12 μέτρα ύψος.
Γλέντι από νωρίς
Όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα του Άρη, πόσο μάλλον πριν από ένα τοπικό ντέρμπι, οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να στήσουν το πάρτι τους από νωρίς έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», κατακλύζοντας τα μαγαζιά της ΠΑΕ και τους γύρω χώρους εστίασης. Με συνθήματα θα προϋπαντήσουν με συνθήματα το λεωφορείο που θα μεταφέρει την αποστολή κατά την άφιξη της στο γήπεδο.(ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks