ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 3-0, για το πρωτάθλημα Νέων της Β Εθνικής. - Φωτο απο τον αγωνα

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010



ΚΥΡΙΑΚΗ 21-3-2010
Σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα Νέων του Πιερικού, σήμερα στο γήπεδο της Ανδρομάχης, κέρδισε την αντίστοιχη του Εθνικού Αστέρα Αθηνών, με σκόρ 3-0.
Για άλλο ένα παιγνίδι η ομάδα Νέων του Πιερικού κέρδισε άνετα, χρωίς να πιάσει σπουδαίο απόδοση, αφού υστέρησαν βασικά ατού της ομάδος.Βέβαια η ομάδα μας σε καμμία περίπτωση δέν ...
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ) κιδύνευσε, αφού  είναι μία ομάδα με μέταλλο νικητή και είναι ομάδα πλήρης σε όλες τις γραμμές, με παίκτες που κάνουν τη διαφορά.
Καλός ο καιρός σήμερα και στο γήπεδο της Ανδρομάχης βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι που στήριξαν τους Νέους του Πιερικού με την παρουσία τους.

Τα γκόλ για την ομάδα του Πιερικού, πέτυχαν: 1-0, στο 42΄ ο Τόσκας με κεφαλιά, ύστερα απο κόρνερ.Το 2-0, στο 55΄, ο Μίγκος με ξερός αριστερό σούτ λίγο μέσα απο την περιοχή του Αστέρα,και το 3-0 στο 68΄ ο Τόσκας με δυνατό σούτ μέσα απο την περιοχή της αντίπαλης άμυνας.
ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ:ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) - ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ , ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ( 65 ΠΟΥΤΣΙΚΗΣ) , ΜΙΓΚΟΣ, ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΜΠΑΡΕΚΑΣ, ΝΤΟΣΗΣ  (45΄ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ), ΤΣΙΚΑΔΕΡΗΣ, ΣΕΧΟΛΑΡΙ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (68 ΙΤΣΙΟΣ)

*** Μεταξύ των παρευρισκομένων, ήταν ο προπονητής της επαγγελματικής ομάδος Σούλης Παπαδόπουλος, Ο Γεν Αρχηγ της ΠΑΕ Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Γιώργος Γκοτζαμανίδης,ο πρόεδρος του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κώστας Παπαδόπουλος, το μέλος του ΔΣ του ΣΦΚ Καλαιτζής Δημήτρης, οι προπονητές των τμημάτων υποδομής Βλάντο Κόιτσ, Γιάννης Μυστακίδης και Μπάμπης "Πείδης.



 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks