Στον τελικό ο Αρης, 1-1 με την Καβάλα - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010


  


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-3-2010 
http://www.sport.gr
Στον τελικό του κυπέλλου προκρίθηκε ο Αρης μετά το 1-1 με την Καβάλα. Για τους θεσσαλονικείς αποδείχθηκε πολύτιμη η νίκη στο πρώτο ματς με 3-1 καθώς στον επαναληπτικό του Ανθή Καραγιάννη η Καβάλα ήταν καλύτερη, όχι όμως ικανή για την ανατροπή. Καθοριστικό ρόλο για τους παίκτες του Κούπερ έπαιξε το...ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!

γκολ του Κόκε στο 44ο λεπτό, βάση του οποίου οι θεσσαλονικείς πήραν μεγάλο προβάδισμα σε καθοριστικό χρονικά σημείο. Οι προσπάθειες της Καβάλας για ανατροπή έπεσαν στο κενό και οι παίκτες του Αρη πανηγύρισαν με τον καλύτερο τρόπο τα ενενηκοστά έκτα γενέθλια της ομάδας τους.
Επιθετικά η Καβάλα
Αν και ο Ντε Μος παρέταξε την ομάδα του με ένα μοναδικό προωθημένο, η Καβάλα έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο και να είναι πιο επιθετική από τον Αρη. Στο πρώτο εικοσάλεπτο μπορεί να έλειψε η κλασική ευκαιρία αλλά οι αργοναύτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεζαν την ομάδα του Κούπερ και έκαναν αισθητή την παρουσία τους με το σουτ του Ονουάτσι αλλά και την κεφαλιά του Ντουγκλάο. Από την άλλη πλευρά οι θεσσαλονικείς έψαχναν να βρουν ευκαιρία για να επιτεθούν στον κενό χώρο.

Κινητικός ο Ορούμα, φωνάζουν οι γηπεδούχοιΟσο περνούσαν τα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο η Καβάλα μεγάλωνε την πίεση της στα καρέ του Αρη με πιο κινητικό της παίκτη τον Ορούμα. Οι κίτρινοι είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο ενώ οι παίκτες του Ντε Μος είτε με διεισδύσεις από τα άκρα είτε με σέντρες επιχειρούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Επιπλέον οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι, το οποίο δεν τους δόθηκε από τον Δαλούκα, όταν ο Γιάννου έπεσε κάτω από σπρώξιμο του Ναφτί.

Ο Κόκε το 0-1Αντίθετα στη ροή του αγώνα ο Κόκε άνοιξε το σκορ στο Ανθή Καραγιάννη στο 44ο λεπτό και άλλαξε τις ισορροπίες του ματς. Ο ισπανός επωφελήθηκε από την κεφαλιά του Κάμπορα, πλάσαρε απέναντι από τον Ιτάνζ, ο γάλλος απέκρουσε, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Κόκε και από 'κει στα δίχτυα της Καβάλας.

Ο Ντιέ την ισοφάριση, άγγιξε το 2-1 με τον Ρινκόν
Στο δεύτερο μέρος ο Ντε Μος ρίσκαρε και η είσοδος του Ιωάνου μετέτρεψε το 4-2-3-1 του ολλανδού σε 4-4-2 κάνοντας την επίθεση της ομάδας του πιο άναρχη αλλά και πιο απρόβλεπτη. Η Καβάλα εξαπέλυε μαζικές επιθέσεις και με το εντυπωσιακό γκολ του Ντιέ στο 57' ευτύχησε να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Παβίσεβιτς έστρωσε την μπάλα στον ιβοριανό και εκείνος με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τους αργοναύτες. Οι γηπεδούχοι καθώς περνούσαν τα λεπτά αύξαναν όλο και περισσότερο την πίεση τους και με την κεφαλιά του Ρινκόν στο 68' έφτασαν μία ανάσα από το 2-1. Ο Αράνο απεσόβησε τον κίνδυνο, διώχνοντας τη μπάλα πάνω στην γραμμή.

Ολα για όλα η Καβάλα, ο Αρης την πρόκρισηΣτο τελευταίο τέταρτο τα συστήματα από πλευράς Καβάλας καταργήθηκαν. Ο Ντουγκλάο είχε περάσει σε θέση επιθετικού με τους παίκτες του Ντε Μος να παίζουν κάτι σαν 4-2-4. Δημιούργησαν κλασική ευκαιρία με το σουτ του Ρινκόν στο 74’ να περνά άουτ, αλλά όσο και να προσπάθησαν δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το 3-1 της πρώτης αναμέτρησης. Αντίθετα ο Αρης με τον Κόκε έφτασε πιο κοντά στο γκόλ, όταν το σουτ του ισπανού κατέληξε στο δοκάρι του Ιτάνζ.

Καβάλα - Αρης 1-1

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα Κυπέλλου Καβάλα - Αρης 1-1: 57` Ντιέ - 44` Κόκε

Η υποδοχή της αποστολής του Αρη

Η υποδοχή των οπαδών του Αρη στην αποστολή της ομάδας, όταν αυτή έφτασε στο Κλεάνθης Βικελίδης
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks