ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - «Θα είναι αποτυχία για ΟΦΗ αν δεν ανέβει»

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ 25-3-2010
Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για παιχνίδι του Πιερικού με τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο.
Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του έρχεται στο Ηράκλειο με στόχο το θετικό αποτέλεσμα ενώ σχολιάζοντας τον ΟΦΗ πρόσθεσε ότι έχασε σημαντικό έδαφος λόγω της απώλειας βαθμών στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά η συνέντευξη του Σούλη Παπαδόπουλου στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή "Athletic Magazine":
Για τους στόχους του Πιερικού: «Στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο όμως ο Πιερικός τον τελευταίο καιρό τα πάει αρκετά καλά και έχουμε μια σταθερή πορεία. Ο Πιερικός έχει να ανέβει αρκετά χρόνια στην Σούπερ Λίγκα».
Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκ και μέχρι την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Α΄ Εθνική. Θα είναι αποτυχία για την ομάδα αν δεν πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα. Έχει αρκετό κόσμο που τον βοηθάει παντού και θα πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα. Δεν τον «χωράει» η κατηγορία και η παρουσία του είναι πολυτέλεια για την Β΄ Εθνική».
Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πάμε στο παιχνίδι για το καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο και σεβόμαστε αρκετά τον ΟΦΗ. Δεν ερχόμαστε στο Ηράκλειο για να χάσουμε».
Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: «Θεωρώ ότι πρώτος θα τερματίσει στην πρώτη θέση και βρίσκεται δίκαια εκεί. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεύτερη θα τερματίσει η Κέρκυρα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται μακριά και «πλήρωσε» τα αποτελέσματα που είχε εκτός έδρας. Όμως είναι φαβορί στα πλέι οφ λόγω πολλών παραγόντων».
Για τον Εργοτέλη: «Πιστεύω ότι θα καταφέρει τελικά και θα παραμείνει στην κατηγορία. Θα είναι αμαρτία για αυτήν την ομάδα να πέσει. Πιστεύω ότι επαναπαύτηκε και για αυτόν τον λόγο έφτασε σε αυτό το σημείο και κινδυνεύει πλέον».

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks