«Ανάσα» για την ΑΕΛ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-2-2010
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, νίκησε 1-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια χάρη σε γκολ του Μπλάζεκ  .
Με σκόρεο τον Μπλάζεκ, η Λάρισα κέρδισε 1-0 την Ξάνθης στα Πηγάδια, σ’ ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που δεν επέτρεπε στους παίκτες να παίξουν ορθό ποδόσφαιρο.
Κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, καθώς ο αγωνιστικός χώρος επιβάρυνε τις προσπάθειες των παίκτες των δύο ομάδων. Στο 11΄, ο Σουάνης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Βιέρα αλλά το πλασέ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 37΄, ο Βάλλας, αφύλακτος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της Λάρισας. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, άνοιξε το σκορ. Ο Σκάτσελ εκτέλεσε κόρνερ, ο Ροέμου με κεφαλιά βρήκε τον Μπλάζεκ και αυτός με σουτ έκανε το 0-1. Με την σέντρα, οι παίκτες της Λάρισας έκλεψαν την μπάλα και ο Μπλάζεκ έκανε το σουτ, αλλά αυτή τη φορά ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ίδιο κακό. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 72΄ (!), όταν ο Έλινγκτον με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Βιέρα. Στο 87΄, ο Μπλάζεκ έκανε το σουτ από τα 30 μέτρα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Κίτρινες: Βάλλας, Φλίσκας, Παπαδημητρίου - Σκάτσελ, Ρομέου, Κατσαρός
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Ξάνθη (Γιάννης Μαντζουράκης): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Τζάγκι, Φλίσκας (71΄ Ζιέντσουκ), Βάλλας, Κωστούλας, Στίνγκα, Σουάνης (61΄ Μαρσελίνιο), Πόι, Μπούγκα (46΄ Στρμπα), Έλινγκτον.
Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Βελάσκο, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Μελίσσης, Φλάβιο, Σκάτσελ (88΄ Ζέσους), Ραντοσάβλιεβιτς, Ρομέου (81’ Κυριακίδης), Μπλάζεκ, Κουζέν (71΄ Ααράμπ).
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
http://athlitikipierias.blogspot.com/ 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks