ΗΡΑΚΛΗΣ - Με στόχο διπλό

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

 Ο δρόμος είναι μακρύς, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά ο Ηρακλής δίνει σήμερα μια «μάχη» κόντρα στον Πανιώνιο, στην οποία αν καταφέρει να φύγει με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη θα... αναπνεύσει βαθιά
του ΧΑΡΗ ΛΑΜΠΡΟΥ (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έχει ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί μόνο για τη νίκη και τίποτε λιγότερο. Ένα αποτέλεσμα που θα διατηρήσει τους κυανόλευκους πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις και θα βάλει έναν ακόμη αντίπαλο από κάτω.
Ο Σλοβάκος τεχνικός αναμένεται να ......
δώσει τις τελευταίες οδηγίες σήμερα στους ποδοσφαιριστές του και με βάση τα «dvd» που έχει στα χέρια του θα εστιάσει τη προσοχή του στα τρωτά σημεία των γηπεδούχων. Όμως, ο 58χρονος κόουτς κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό τα πρόσωπα και το σχήμα που θ παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου. Το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι η τετράδα της άμυνας και ο τερματοφύλακας. Ο Ντάνι Φερνάντες με τη ψυχολογία του να βρίσκεται στο ζενίθ, έπειτα από τη κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας θα κάτσει στην εστία του Ηρακλή, ενώ η αμυντική λειτουργία θα απαρτίζεται από τους Γιαννούλη, Μάρτος στο αριστερό και δεξί άκρο, αντιστοίχως, με τους Παπαζαχαρία, Σαρακατσάνο να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο.

Με Ιάκομπ και… γρίφο

Από την άλλη πλευρά, στο χώρο της μεσαίας γραμμής κανείς δεν μοιάζει σίγουρος, καθώς ο Μπουμπένκο ούτε και χθες, δεν δοκίμασε κάτι συγκεκριμένο στη τελευταία προπόνηση. Ο ίδιος είπε ότι το συγκρότημα του φανέρωσε κάποιες αδυναμίες με τον ΠΑΟΚ και ότι οι Κομπαγιάσι, Καρλίνιος είναι έτοιμοι. Όπως όλα δείχνουν, ο Στέλιος Ηλιάδης επιστρέφει στο βασικό σχήμα σε ρόλο «κόφτη», έχοντας κατά πάσα πιθανότητα στο πλευρό του, τον Ριμόλντι. Ο Επστάιν θα είναι στην αριστερή πτέρυγα και ο Μάρα στην δεξιά. Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Πίτου Γκαρσία, ενώ στη κορυφή θα βρίσκεται ο Βικτοράς Ιάκομπ. Ο Ρουμάνος στράικερ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και θα αποτελέσει τη μόνιμη «πηγή» κινδύνου για τα καρέ του Πανιωνίου. Πάντως, δε θα είναι περίεργο να δούμε τον Γιάντση, ο οποίος με την θετική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στους πρώτους έντεκα. Ίσως δίπλα στον Ιάκομπ, ίσως στη θέση του Πίτου.
Χωρίς Μιλάνο
Χθες, προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, διότι οι κυανόλευκοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μάουρο Μιλάνο. Ο βραχύσωμος μέσος υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης στα δόντια, με συνέπεια να μείνει εκτός για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο Σλοβάκος προτίμησε να πάρει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές και λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή με προορισμό το γήπεδο θα ανακοινώσει ποιος θα «κοπεί». Συγκεκριμένα απαρτίζεται από τους: Μπαντή, Φερνάντες, Κατσικά, Παπαζαχαρία, Σαρακατσάνο, Γιαννούλη, Ιωαννίδη, Ηλιάδη, Παπαστεριανό, Ριμόλντι, Γκαρσία, Κονέ, Επστάιν, Μάρτος, Κομπαγιάσι, Καρλίνιος, Μάρα, Γιάντση, Ιάκομπ. 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks