Νίκη με το… ζόρι

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 14-2-2010 (ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ)
Με το σύνηθες σκορ (0-1), ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τους «Ζωσιμάδες», κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου πριν λίγες ημέρες «διασύρθηκε» με 4-0 για το κύπελλο  
Πολύ καλά διαβασμένος κατέβηκε στα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ, σε μία προσπάθεια να μην την ξαναπατήσει, μετά το 4-0 του κυπέλλου, κόντρα στον ΠΑΣ. Τελικά, ο «δικέφαλος» κατάφερε να φύγει νικητής από το γήπεδο των «Ζωσιμάδων», με σκορ 0-1, ένα αποτέλεσμα που πλέον έχει γίνει…
συνήθεια για την ομάδα του Σάντος. Σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν ο Φωτάκης, με την ομάδα να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Αραμπατζή.
Ο ρυθμός στο πρώτο μέρος ήταν αργός, έως και εκνευριστικός κάποια διαστήματα, αλλά παρόλα αυτά, υπήρχαν κάποιες ικανοποιητικές... πινελιές με σημαντικές ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Οι δύο τερματοφύλακες, όμως, έβγαλαν κάποια σουτ και κεφαλιές που μπορεί να έμοιαζαν εύκολα, αλλά σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο δυσκόλευε η κατάσταση όποτε έβλεπαν τη μπάλα να έρχεται προς το μέρος τους. Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, είχε και δοκάρι με τον Κώτσιο στο 17’.
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ανήμποροι να αντιδράσουν, με τον Ελευθερόπουλο να σταματάει τον Φωτάκη στο 38’, αλλά να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του στο 43ο λεπτό, με το γκολ του επιθετικού του «δικεφάλου».
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ανέβηκε περισσότερο και δημιουργούσε ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ αξιοποιούσε τα λάθη της άμυνας του, αλλά η αποβολή του Αραμπατζή στο 64’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες. Οι γηπεδούχοι είχαν μια «φλύαρη» πρωτοβουλία, έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, μία διπλή με Σαϊτιώτη και Σίσιτς στο 64’ και άλλη μία με τον Σλοβένο στο 84’. Όμως το γκολ δεν ήρθε και οι τρεις βαθμοί μπήκαν στο… σακούλι του ΠΑΟΚ, που… ίδρωσε αρκετά για να τους αποκτήσει.
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κόκκινες: 64' Αραμπατζής (2η κίτρινη)
Κίτρινες: 29' Κούσας, 45'+1' Σίσιτς, 48' Ντάσιος, 80' Καζναφέρης, 83' Βάντερσον - 41' Φωτάκης, 49' Βιεϊρίνια, 59' Αραμπατζής
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αναστόπουλος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος (63' Καζναφέρης), Βάντερσον, Κούσας, Κώτσιος, Μαϊστόροβιτς, Μενδρινός (74' Μπακαγιόκο), Μιχαλόπουλος (25' Ρόβας), Ντιμπαλά, Σίσιτς, Σαϊτιώτης.
ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Λίνο, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Φωτάκης, Σορλέν, Κριστιάνο (66' Μουν), Βιεϊρίνια, Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς (74' Εντίνιο). 

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks