Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010
Χωρίς νικητή το ντέρμπι κορυφής
Αναγέννηση Σβορώνου – Α.Ο. Παραλίας 1-1
Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι γηπεδούχοι


Την Κυριακή διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπυ του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας, ανάμεσα στην Αναγέννηση Σβορώνου και τον Α.Ο. Παραλίας, με την λήξη του αγώνα να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες με 1-1 και την ομάδα της Παραλίας να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση αφού διατήρησε την διαφορά στους τρεις βαθμούς από την ομάδα του Σβορώνου. Οι γηπεδούχοι σχεδόν σε όλο τον αγώνα είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας αρκετές φάσεις και σε μία από αυτές στο 17'  κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ με τον Λιόλιο με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μανίκα. Μετά από δύο λεπτά όμως η Αναγέννηση έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Μουτσαρίκας γιατί απώθησε βίαια τον Κεραμιδά μετά από επικίνδυνο τάκλιν που του έκανε ο ίδιος.
Όλο το διάστημα του αγώνα είχε την ίδια εικόνα εκτός το τελευταίο δεκάλεπτο όπου η Παραλία πίεσε περισσότερο και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Άντυ στο 87' μετά από σέντρα που επιχείρησε, η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί γάμα του Τιουκαλιά. Γενικά έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπυ με τις δυο ομάδες να προσφέρουν πολύ ωραίο θέαμα στου ς φιλάθλους που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου.
Οι συνθέσεις
Αναγέννηση Σβορώνου: Τιουκαλιάς, Κόσιφας, Κυβελίδης, Γιαννούλης, Μουτσαρίκας, Μανίκας, Γκούμας, Παπαζήσης, Τριανταφύλλου Αθ. Κ, Λιόλιος, Τριανταφύλλου Θ. (Τριανταφύλλου Ευ. Κ.)
Α.Ο. Παραλιας : Λαζαρίδης, Κεραμιδάς (Δεμίρης), Σαπίδης, Αναγνωστούδης, Πέτρο Α., Μιτσιμπόνας (Δόβα),  Πέτρο Σ., Άμπο, Χαστάς, Μπατζογιάννης, Γκοσιόπουλος.(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks