Δ' Εθνική Κατηγορία - Δηλώσεις των προπονητών των ομάδων της Πιερίας

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης
«Αρχίζουμε να βελτιωνόμαστε»

Τα εύσημα στους παίκτες του έδωσε ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων κ. Γιώργος Καμπερίδης για τη μεγάλη νίκη της ομάδας επί της Φλώρινας, μια νίκη που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα την έφεραν μόνη πρώτη στη βαθμολογία του 3ου ομίλου, κατακτώντας συγχρόνως και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Ο προπονητής της Α.Ε. Ποντίων αναφέρθηκε και στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας του από την οποία έμεινε ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες του παρουσίασαν τα στοιχεία που διδάχτηκαν στις προπονήσεις.
Συγκεκριμένα ο κ. Καμπερίδης δήλωσε:
«Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο λόγω αγωνιστικού χώρου όσο και αντιπάλου.
Σημαντικό είναι ότι αρχίζουμε και βγάζουμε στα παιχνίδια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θ’ αποκτάμε αγωνιστική φιλοσοφία και δόγμα σαν ομάδα.
Για την ώρα βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό».
Ο κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης, προπονητής του Βατανιακού
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την άνετη νίκη»
Πολύ καλός ο Βατανιακός στο παιχνίδι με το Μακεδονικό Σιάτιστας, την ομάδα που μέχρι το παιχνίδι αυτό είχε δεχτεί μόνο επτά τέρματα στα 14 παιχνίδια που είχαν γίνει  και τον οποίο φιλοδώρησε με πέντε τέρματα.
Οι παίκτες του Βατανιακού στο παιχνίδι αυτό είχαν εξαιρετική απόδοση και τα γκολ που πέτυχαν ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.
Η γενική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα απέναντι στη Σιάτιστα ήταν εξαιρετική παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε μια πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα. Αναφερόμενος στο παιχνίδι αυτό ο προπονητής του Βατανιακού κ. Γιάννης Κωνσταντινίδης δήλωσε:
«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου πετύχαμε τρία τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του υπέρ μας σκορ μπήκαμε κάπως μουδιασμένα, δεχτήκαμε ένα γκολ χωρίς λόγο, αλλά συνήλθαμε γρήγορα και πετύχαμε άλλα δύο πολύ όμορφα γκολ τελειώνοντας το παιχνίδι.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτή την άνετη νίκη και κοιτάζουμε μπροστά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Ο προπονητής του Εθνικού κ. Μπάμπης Μουστακίδης
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη»
Με εκτός έδρας νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Εθνικός απέναντι σε μία πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα, την Αλεξάνδρεια, και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο παιχνίδι αυτό ο Εθνικός αμυντικά λειτούργησε άψογα και σ’ αυτό οφείλεται η μεγάλη του νίκη.
Για το παιχνίδι αυτό ο προπονητής του Εθνικού σε χθεσινές δηλώσεις του μας είπε:
«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε και μιλήσαμε αρκετά για το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια. Ξέραμε τι θ’ αντιμετωπίσουμε και οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν με πολύ δύναμη και πειθαρχία, απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα και σ’ ένα κακό γήπεδο.
Στο πρώτο ημίχρονο εκτός από μία – δύο περιπτώσεις κρατήσαμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας, δημιουργήσαμε δύο καλές ευκαιρίες και μας ακυρώθηκε ένα γκολ σαν οφ-σάιντ από κακή εκτίμηση της φάσης από το βοηθό διαιτητή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και με κινητήριο μοχλό την καλή αμυντική μας λειτουργία πιέσαμε, τρέξαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο, είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες για να καθαρίσουμε νωρίς το παιχνίδι αλλά η προσπάθειά μας ανταμείφθηκε σ’ ένα χρονικό σημείο που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί δεν απογοητεύτηκαν από τη ροή του αγώνα και με πολύ πάθος και θέληση πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη που μας ανεβάζει βαθμολογικά και πάμε πανέτοιμοι και με πολύ αισιοδοξία για το επόμενο παιχνίδι που είναι ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου».
Ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Στέφανος Ταβουκτσής
«Είμαστε απογοητευμένοι αλλά όχι στενοχωρημένοι»
Την απόλυτη ικανοποίησή του εκφράζει για την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου κ. Στέφανος Ταβουκτσής αναφερόμενος στον φοβερά άτυχο εκτός έδρας αγώνα με την Εθνικό Βατερού, έναν αγώνα που σίγουρα θα θυμούνται για πολλά χρόνια όσοι έζησαν τα ενενήντα λεπτά του, άτυχου για τον ΓΑΣ, παιχνιδιού. Συγκεκριμένα ο κ. Ταβουκτσής είπε:
«Ίσως είναι από τα καλύτερα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Ξεκινήσαμε το πρώτο ημίχρονο όπως το είχαμε σχεδιάσει, κλείσαμε τους χώρους και με καλή κυκλοφορία δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο.
Πετύχαμε ένα γκολ που κακώς ακυρώθηκε από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού διαιτητή αλλά ευτυχήσαμε στο επόμενο πεντάλεπτο να προηγηθούμε. Συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό, δημιουργήσαμε τρεις καλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μετατρέψαμε σε γκολ.
Πήγαμε στο ημίχρονο με το 0-1 υπέρ μας και πιστέψαμε ότι θα συνεχίσουμε την καλή μας παρουσία και όντως μπήκαμε στην επανάληψη μ’ αυτήν τη διάθεση, διπλασιάσαμε τα τέρματά μας στο 55ο λεπτό κάνοντας το 0-2 χωρίς να απειληθούμε άμεσα από τον αντίπαλο.
Ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο μέχρι και το 80ο λεπτό, δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες που δε αξιοποιήσαμε είτε από επιπολαιότητα είτε λόγω κακής νοοτροπίας, πιστεύοντας ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει.
Από το 80ο λεπτό αρχίζει ο δικός μας εφιάλτης που δεν προήλθε από πίεση ή καλές ενέργειες των γηπεδούχων αλλά από στημένες φάσεις (γεμίσματα) από το κέντρο σχεδόν του γηπέδου στις οποίες οι παίκτες μου δεν αντέδρασαν σωστά αφήνοντας την πρώτη επαφή με τη μπάλα στους αντιπάλους και σκάζοντας η μπάλα στο βρεγμένο τερέν δώσαμε το δικαίωμα έστω και με ανορθόδοξο τρόπο να κερδίσει ο αντίπαλος ένα παιχνίδι που ουσιαστικά είχε χαμένο.
Είμαστε στενοχωρημένοι αλλά όχι απογοητευμένοι. Η εμφάνιση της ομάδας, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε έχοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι η σωτηρία μας μπορεί να επιτευχθεί.
Η προσοχή μας είναι πλέον στραμμένη στο παιχνίδι της Κυριακής με το Φούφα και για μας η νίκη είναι μονόδρομος»(ΤΟΠΙΚΗ)

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks