Βήμα τελικού για Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ). 3-1 ΤΗΝ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

..

Βήμα τελικού για Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ).
Η φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 τη Βιγιαρεάλ στο πρώτο ραντεβού τους και διεύρυνε το σερί νικών της στα 10 ματς.
ΒΙΝΤΕΟ

Από τη στιγμή που έμεινε μόνη της (μετά τους αποκλεισμούς Ρεάλ και Ατλέτικο), έγινε αυτομάτως το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει και την κούπα. Σε πρώτη φάση βέβαια είχε μία δυσκολία κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Η νίκη όμως της Μπαρτσελόνα με 3-1 στο πρώτο ραντεβού τους στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι, ουσιαστικά τη φέρνει στον τελικό. Σίγουρα το γκολ των φιλοξενούμενων τους δίνει ελπίδα, αλλά τόσο καλά που παίζουν πλέον οι Καταλανοί, δεν σε... ψήνουν ότι υπάρχει περίπτωση να υποστούν τέτοια ανατροπή.

Οι Καταλανοί μπήκαν δυνατά στο ματς, έφτασαν την κατοχή της μπάλας στο εξωγήινο 80%, αλλά την πρώτη καλή φάση τους την έκαναν στο 41', τότε δηλαδή που άνοιξαν το σκορ. Λουίς Σουάρες έκανε την παράλληλη από αριστερά και ο Μέσι πάτησε περιοχή για να πυροβολήσει με το αριστερό. Εκεί ξαφνικά πήρε φωτιά το παιχνίδι. Στο 43' σε συνεργασία Νεϊμάρ-Μέσι-Σουάρες, το πλασέ του τελευταίου έξυσε το δεξί δοκάρι. Στο 44' σε σουτ του Ινιέστα η μπάλα πέρασε από Πικέ, Σουάρες που απλά έπρεπε να την αγγίξουν για να γίνει γκολ, πράγμα που δεν συνέβη. Στο 45' μύρισε ισοφάριση, αλλά ο Τερ Στέγκεν έκανε την απόκρουση του ματς στην αριστερή γωνία του στο πλασέ του Βιέτο.

Ο,τι όμως δεν συνέβη σε εκείνη τη φάση, ήρθε στο 48'... κερασμένο από τον Γερμανό τερματοφύλακα. Σίγουρα ο Τριγκερος εξαπέλυσε βολίδα, αλλά ο Τερ Στέγκεν κανονικά το έπνιξε. Η χαρά των φιλοξενούμενων άντεξε λιγότερο από ένα λεπτό. Με τη σέντρα Ινιέστα και Λουίς Σουάρες έπαιξαν το 1-2, η μπάλα από πόδι αμυντικού βρέθηκε ξανά στον Ινιέστα που πλάσαρε από κοντά για την άμεση απάντηση. Στο 64' σε μία σπάνια για τη Μπάρτσα φάση (σ.σ.: δεν σκοράρει ποτέ από κόρνερ), ο Πικέ με κεφαλιά σημείωσε το πέμπτο γκολ του στη σεζόν, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά στην καριέρα του.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ματιέ, Ντάνι Αλβες, Ζόρντι Αλμπα, Μασεράνο, Ραφίνια (67' Ράκιτιτς), Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Λουίς Σουάρες

http://www.sigmalive.com

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks