ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Tα μεταγραφικά σενάρια για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Tα μεταγραφικά σενάρια για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φορτσάρουν για την ενίσχυσή ..
τους ενόψει της διεκδίκησης του τίτλου και τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι.

Ο πρώτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ «φωνάζει» από χιλιόμετρα ότι χρειάζεται παίκτες. Το ζήτησαν τραγουδώντας άλλωστε και οι οπαδοί του στον αποκλεισμό από την Γκινγκάμπ ενώ είναι δεδομένο ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ήθελε ένα μεγαλύτερο ρόστερ για να φτάσει τον Δικέφαλο του βορρά μέχρι το τέλος των στόχων. Μαντούρο και Μάρτενς θα αποτελέσουν παρελθόν αφού δεν υπολογίζονται με το όνομα του Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης να είναι αυτό που παίζει πιο ψηλά από κάθε άλλο στη μεταγραφική λίστα. Ο 30χρονος Ισπανός μέσος αρέσει στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος ψάχνει ένα πολυεργαλείο για το κέντρο του.

Στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει έντονη μεταγραφική κινητικότητα. Η κλήρωση με την Ντνιεπρ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο της αισιοδοξίας για μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ στον Ολυμπιακό δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τα σκήπτρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ερωτηματικό εξακολουθεί να αποτελεί η παρουσία ή όχι του Ερίκ Αμπιντάλ και μετά τον Ιανουάριο αν και όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος αμυντικός θα αποχωρήσει. Ο Μπρούνο Άλβες της Φενέρμπαχτσε είναι το πρώτο όνομα στη λίστα των ερυθρόλευκων ενώ εκτός από τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, υπάρχουν φήμες και για αγορά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σε μια προσπάθεια ελληνοποίησης του ρόστερ.

Στον Παναθηναϊκό δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Χουάνμα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Νουμάνθια έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Νάνο, η μεταγραφή του οποίου αποτέλεσε λίρα εκατό για τους πράσινους. Ταιριάζει στο αγωνιστικό στιλ του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος πιστεύει ότι μαζί με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ θα αποτελέσει εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks