ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ:ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ:ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ soutgoal.blogspot.gr

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάθε εβοδομάδα, είτε μέσω εκπροσώπων της που παρακολουθούν τους παίκτες απο κοντά, κάνουν έλεγχο της πορείας των δανεικών...
ποδοσφαιριστών της.Με δεδομένο και την ανάγκη να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδος για τον Ιανουάριο σε κάποιες θέσεις, το μάτι του ΠΑΟΚ στους δανεικούς του είναι "άγρυπνο", αφού υπάρχουν πιθανότητες κάποιοι απο αυτούς να επανέλθουν στον ΠΑΟΚ ακόμη και τον προσεχή Ιανουάριο.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίζονται δανεικοί είναι οι:
Πιερικός:Μυστακίδης- Γιαννούλης 
Αιγινιακός: Πόποβιτς-Πολύζος
Καλαμαριά: Παπαδόπουλος-Κιόσε
Ηρακλής Ψαχνών:Μελίσσας
Βέροια: Παναγιωτούδης
Σετούμπαλ: Πέλκας
Λα Κορούνια: Λούκας
Τενερίφη:Χακόμπο.
Το soutgoal.blogspot.gr επικοινώνησε με αρμόδιο του σκάουτιγκ του ΠΑΟΚ (που κρατάμε την ανωνυμία του) και μας είπε τις μέχρι στιγμής εντυπώσεις απο την πορεία των ποδοσφαιριστών της ομάδος.
Μέχρι σήμερα την φανέλα βασικού σχεδόν σε όλα τα παιγνίδια των ομάδων τους με πολλές συμμετοχές, έχουν οι ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ στον Πιερικό και ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ στον Αιγινιακό και αυτούς ακολουθεί σε συμμετοχές ο ΠΕΛΚΑΣ στην Σετούμπαλ.Οι υπόλοιποι έπονται με λιγότερες συμμετοχές.
Σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε στο soutgoal.blogspot.gr
ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ, γίνονται συζητήσεις για κάποιον ή κάποιους (ανάλογα με την πορεία των συζητήσεων και με άλλους παίκτες) απο τους δανεικούς επιθετικούς παίκτες της ομάδος, δηλαδή τον Μυστακίδη, τον Γιαννούλη και τον Πόποβιτς, αλλά και τον μέσο τον Πέλκα.
Σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε ο "αρμόδιος" του ΠΑΟΚ, κάποιος απο αυτούς ίσως επανέλθει στον ΠΑΟΚ, με πρώτη προτεραιότητα πλάγιο επιθετικό, που δέν μας τον ονόμασε, αλλά απο τον προσδιορισμό της θέσης που έχει περισσότερο ανάγκη ο ΠΑΟΚ (αυτή του δεξιού επιθετικού), το συμπέρασμα που βγαίνει είναι αυτή του Γιάννη Μυστακίδη που έχει δείξει πολύ καλα δείγματα στον Πιερικό, που μαζί με τον Γιανούλη ξεχωρίζουν σοτυς αγώνες της ομάδος τους.
Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη και στη θέση του 10αριού και ίσως γίνει κίνηση με τον ΠΕΛΚΑ που έχει καλή παρουσία έως τώρα στη Σετούμπαλ.
Πάντως ο ΠΑΟΚ δέν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο και θα πράξει αναλόγως με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα εδω:http://soutgoal.blogspot.gr/2014/11/blog-post_78.html

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks