Mikel FC ARENA και Mikel FC η ΑΕΛ! Νεώτερα και αποκλειστικά απο το soutgoal.blogspot.gr | Shoot Goal (ΣΟΥΤ ΓΚΟΛ)

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σε Mikel FC μετατρέπεται η ΑΕΛ!  
Σε Mikel FC μετατρέπεται η ΑΕΛ!Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Λάρισα μετά την απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα να βάλει λουκέτο.Άλλο ένα απολαυστικό..

κείμενο από την ιστοσελίδα «Ο γύρος του διαδικτύου»... O πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας, σύμφωνα με πληροφορίες επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη που θα κάνει αίσθηση σε όλη τη χωρά.Συμφωνία με τα Mikel αναμένεται να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα. Συμφωνία που πιθανότατα θα αφορά την αλλαγή ονόματος του όχι μόνο του γηπέδου, αλλά και ολόκληρης της ομάδας.Όπως όλα δείχνουν οι πιέσεις της γνωστής αλυσίδας θα αποφέρουν καρπούς, και το γήπεδο “AEL FC ARENA” θα μετατραπεί σε “MIKEL FC ARENA”, καθιστώντας το την μεγαλύτερη καφετέρια του κόσμου.Το business plan που έχει καταρτιστεί εδώ και καιρό αναλύει την ριζική αναδιοργάνωση όλης της ομάδας σε όλους τους τομείς, από τα ενεργειακά ποτά των αθλητών που θα αντικατασταθούν με Μικελοτσίνο μέχρι και τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Την ευκαιρία να αναδείξουν την Λάρισα πέρα από πρωταθλήτρια του καφέ και σε πρωταθλήτρια στο ποδόσφαιρο θέλουν να έχουν οι υπεύθυνοι του Mikel, απογοητευμένοι από την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα.Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις από το κόσμο και προχωρήσει η υπόθεση, οι αλλαγές θα ξεκινήσουν άμεσα, με πρώτη αυτή προπονητή. Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά την αλλαγή διοίκησης είναι ο Παντελής Καφές.(Πηγή του παραπάνω κειμένου το giros.gr)
- Νεώτερες πληροφορίες όμως του soutgoal.blogspot.gr, που προέρχονται απο συνομιλία μας με σίγουρη πηγή του περιβάλλοντος του ιδιοκτήτη των MIKEL, λένε ότι, άν τελικώς επιτευχθεί η συμφωνία, η ομάδα της Λάρισας θα ανέβει επίπεδο και ο στόχος είναι να οργανωθεί σε Ευρωπαικά πρότυπα.Σε αυτό συντείνει και το επιχειρηματικό πνεύμα του ιδιοκτήτη των MIKEL υποψήφιου αγοραστή της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.Ως γνωστόν το FC ARENA ανήκει σε Τράπεζα (μετά απο κατάσχεση) και έτσι ο υποψήφιος επενδυτής κινείται σε δύο κατευθύνσεις.Η μία για την αγορά του Σταδίου και την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ.Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και θετικές για την ομάδα του κάμπου.

Διαβάστε περισσότερα: http://soutgoal.blogspot.gr/2014/11/mikel-fc-arena-mikel-fc.html

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks