ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ:"Να πετύχει στο έργο που του ανατέθηκε..."

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Οι ευχές του Ιβάν Σαββίδη προς τον νέο υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό, ο οποίος γνωρίζει καλά τα θέματα που απασχολούν ..
τον ΠΑΟΚ.
Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης εύχεται καλή επιτυχία στον νέο υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Ορφανό. "Θα ήθελα να συγχαρώ τον Γιώργο Ορφανό για την ανάληψη της θέσης του Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης και να του ευχηθώ να επιτύχει στο έργο που του έχει ανατεθεί σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή βοηθώντας την ευρύτερη περιοχή να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα", δήλωσε ο Σαββίδης αναφερόμενος στην ανάληψη των νέων καθηκόντων του Γιώργου Ορφανού.
Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ορφανός έχει αναλάβει να συντάξει την τροπολογία για το θέμα του αθλητικού κέντρου της Θέρμης (γι' αυτό ο Σαββίδης στην δήλωσή του τονίζει... "να επιτύχει στο έργο που του έχει ανατεθεί σε μια εξαιρετικά δύσκολη") ενώ γνωρίζει πολύ καλά και το θέμα των χρεών της ΠΑΕ. Ετσι στον ΠΑΟΚ προσδοκούν την βοήθειά του σε ζήτήματα της ομάδας..

http://olapaok.gr/

FEED POSTS

 
Copyright © -2012 ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks